Programul de Digitalizare a IMM-urilor, finanțat prin PNRR, va oferi un imbold major dezvoltării microîntreprinderilor și firmelor mici și mijlocii pe termen lung, potrivit reprezentanților GTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii IT&C din România. Valoarea granturilor, cuprinsă între 20.000 și 100.000 de euro, permite unei companii un salt semnificativ, luând în considerare avantajele oferite de digitalizare: capacitate de inovare, eficientizarea activității, securitate cibernetică și posibilitate de expansiune rapidă, regională și sectorială.

Datele sunt un activ de bază, iar companiile, indiferent de dimensiune, trebuie să facă o prioritate din valorificarea lor. Programul actual pentru digitalizarea IMM-urilor vine într-un context ideal, cu acces facil la expertiză tehnică și consultanță în redactarea programelor de accesare a finanțărilor. Investițiile în digitalizare pot genera efecte imediate, influențând traiectoria dezvoltării companiilor.

„Programul este o oportunitate unică. În ultimii doi ani, volumul de date a crescut atât de mult încât companiile nu-și mai permit strategii de business fără programe de digitalizare”, afirmă Sorin Drăghici, director comercial GTS Telecom.

Webinar gratuit cu sfaturi pentru alegerea celor mai bune soluții digitale

GTS Telecom și QUEST Partners, experți în accesarea de fonduri structurale, vor oferi IMM-urilor din România consultanță pentru redactarea ofertei tehnice în vederea accesării finanțărilor. Companiile pot depune proiecte tehnice până pe 30 iunie 2023 și pot afla mai multe detalii despre cum pot obține finanțare în cadrul unui webinar susținut de reprezentanții GTS Telecom și QUEST Partners pe 11 aprilie 2023.

Dezvoltarea va fi digitală sau nu va fi deloc

Digitalizarea este acum o componentă esențială a proiectelor de modernizare din companii, deoarece permite eficientizarea muncii, reducerea costurilor și crearea de platforme pentru o evoluție rapidă. Investițiile în domeniu asigură acces la servicii moderne de stocare a datelor, conectivitate, comunicare, soluții de securitate și recuperare rapidă a datelor în cazul unor dezastre.

Pachete integrate de servicii

GTS Telecom recomandă IMM-urilor soluții digitale integrate, pentru un plus de eficiență pe termen lung. Printre serviciile eligibile pentru finanțare se numără achizițiile de hardware TIC, servicii de tip cloud și IoT și instruirea personalului care va utiliza echipamentele TIC. Specialiștii GTS Telecom oferă consultanță gratuită reprezentanților IMM-urilor pentru alegerea unor soluții optime, personalizate.

Despre GTS Telecom

GTS este de peste 30 de ani unul dintre principalii furnizori de servicii IT&C din România, cu un portofoliu vast de tehnologii de ultimă generație și o echipă de suport formată din ingineri specializați, disponibili 24/7, în fiecare zi a anului. Compania pune la dispoziția clienților un portofoliu extins de servicii naționale și internaționale, tip Cloud, colocare, backup și Disaster-Recovery în centrele de date proprii din București și Cluj, servicii de date, voce, acces internet și anti-DDoS. Compania administrează o rețea extinsă de Ethernet și MPLS, bazată pe o infrastructură solidă de fibră optică.

Inscriere gratuită la webinar AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri