Bigotti, unul dintre cele mai cunoscute branduri vestimentare pentru barbati, a deschis de curand primul sau magazin de tip outlet.

Outlet-ul este situat in magazinul Bucur Obor si ofera clientilor o gama variata de articole din ultimele colectii Bigotti: camasi, costume, cravate, accesorii, la preturi reduse cu 30-70%.

„In vestul Europei, fenomenul outlet-urilor este extrem de extins: marile brand-uri de vestimentatie si nu numai detin astfel de magazine care s-au dovedit profitabile. Am decis sa urmam acest trend international si sa deschidem in Romania primul magazin de tip outlet”, a declarat Ruxandra Petrescu, director de marketing Bigotti.

„Experienta noastra pe piata din Romania si puterea brand-ului Bigotti ne fac sa credem ca outlet-ul va fi un real succes, mai ales ca acest segment nu a fost inca exploatat pe piata din Romania” a mai spus Ruxandra Petrescu.

Bigotti este o marca premium de vestimentatie pentru barbati, care asigura un “look total” pentru orice ocazie, prin trei colectii variate ca stil: Bigotti - vestimentatie business in stil clasic dar si smart casual, Egobigotti - tinute casual, trendy, Artigiani - brandul de lux adresat consumatorului sofisticat cu pretentii ridicate. Bigotti are in prezent, in Capitala, 6 magazine.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Prime Kapital a livrat anul trecut peste 57.000 mp parcuri de retail