Interhome Romania va inaugura, maine, primul centru comercial detinut de companie pe piata romaneasca, magazinul amplasat la Ploiesti, specializat in materiale de constructii si amenajari, reprezentand o investitie de 3,6 milioane euro.

Compania isi propune sa deschida anual in Romania 2-3 magazine, cu o suprafata intre 3.000 si 10.000 de metri patrati, se arata intr-un comunicat al Interhome.
In noiembrie 2004, reprezentantii sucursalei companiei belgiene Interhome International au anuntat ca al doilea magazin va fi inaugurat, in acest an, in zona de nord a municipiului Bucuresti, in urma unei investitii de peste cinci milioane de euro.

Capitala va fi vizata si pentru al treilea centru Interhome, iar pana in 2010 societatea isi propune sa aloce intre 40 si 50 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui lant de magazine cu acelasi profil.
Unitatile vor avea sectiuni de comercializare a produselor din domeniile amenajari interioare, grupuri sanitare, instalatii, bricolaj, auto, sport, utilare casa, menaj si sezonier. Noile magazine vor asigura si servicii de specialitate in aceste domenii.

Interhome International, detinuta de oameni de afaceri din Belgia, are activitati in Belgia si Olanda in domenii precum industria carnii, constructii si servicii tehnice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Analiza: eCommerce-ul impinge piata electroIT
Setari Cookie-uri