Maxigel va inaugura, in Otopeni, cel mai mare showroom de utilaje alimentare din Europa de Est, in urma unor investitii ce se ridica la 2,5 milioane euro.
Rezultat al unei investitii de 2,5 milioane de euro, showroomul este unic in Europa de Est, fiind totodata cel mai mare si mai modern din Romania, cu o suprafata de 2.500 metrii patrati. Constructia a presupus un proiect de anvergura, realizarea lucrarilor de executie desfasurandu-se pe parcursul unui an si jumatate.

Compania Maxigel estimeaza o cifra de afaceri de 16,5 milioane de euro, anul acesta, dupa ce in 2006, compania a inregistrat vanzari de 12 milioane de euro, in crestere cu 43% fata de anul anterior.

Potrivit directorului de dezvoltare al companiei Maxigel, Andrei Sava “compania va inaugura pe 1 iulie o noua filiala la Sibiu, aceasta alaturandu-se celorlalte sapte ce formeaza in prezent reteaua proprie de distributie”.

Compania Maxigel care activeaza in domeniul utilajelor si echipamentelor alimentare prezinta in cadrul showroom-ului branduri premium ale celor mai importanti producatori de utilaje si echipamente alimentare din Europa.

Maxigel este o companie 100% romaneasca, fondata in 1994 de doi profesori universitari, Dr. Ing. Gabriela Florescu si Ilie Stefan, are ca obiect de activitate importul, comercializarea si prestarea de servicii privind utilajele alimentare.

Compania dispune de o retea de distributie prin showroomuri proprii la nivel national, asigurand dotari complete pentru sectoare de activitate distincte: HoReCa, retail, panificatie. Activitatea firmei include servicii de proiectare, montaj si instalare, consultanta tehnologica si de santier, instruirea profesionala a utilizatorilor de echipamente, garantie si postgarantie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri