Maxigel va inaugura, in Otopeni, cel mai mare showroom de utilaje alimentare din Europa de Est, in urma unor investitii ce se ridica la 2,5 milioane euro.

Rezultat al unei investitii de 2,5 milioane de euro, showroomul este unic in Europa de Est, fiind totodata cel mai mare si mai modern din Romania, cu o suprafata de 2.500 metrii patrati. Constructia a presupus un proiect de anvergura, realizarea lucrarilor de executie desfasurandu-se pe parcursul unui an si jumatate.

Compania Maxigel estimeaza o cifra de afaceri de 16,5 milioane de euro, anul acesta, dupa ce in 2006, compania a inregistrat vanzari de 12 milioane de euro, in crestere cu 43% fata de anul anterior.

Potrivit directorului de dezvoltare al companiei Maxigel, Andrei Sava “compania va inaugura pe 1 iulie o noua filiala la Sibiu, aceasta alaturandu-se celorlalte sapte ce formeaza in prezent reteaua proprie de distributie”.

Compania Maxigel care activeaza in domeniul utilajelor si echipamentelor alimentare prezinta in cadrul showroom-ului branduri premium ale celor mai importanti producatori de utilaje si echipamente alimentare din Europa.

Maxigel este o companie 100% romaneasca, fondata in 1994 de doi profesori universitari, Dr. Ing. Gabriela Florescu si Ilie Stefan, are ca obiect de activitate importul, comercializarea si prestarea de servicii privind utilajele alimentare.

Compania dispune de o retea de distributie prin showroomuri proprii la nivel national, asigurand dotari complete pentru sectoare de activitate distincte: HoReCa, retail, panificatie. Activitatea firmei include servicii de proiectare, montaj si instalare, consultanta tehnologica si de santier, instruirea profesionala a utilizatorilor de echipamente, garantie si postgarantie.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
In scurt timp Audi e-tron soseste in Romania. Are deja 30 de comenzi