Compania de lenjerie de corp fără cusături Adesgo, brand cu istorie îndelungată în România, a fost cumpărată de către Tefron Europe, parte a unui grup israelian, dezvoltator și producător de articole vestimentare fără cusături, care își face în acest fel intrarea pe piața românească de profil.

Tefron Europe își face în acest fel intrarea pe piața de articole de lenjerie intimă din România, compania find cunoscută și pentru faptul că produce articole de lenjerie pentru Victoria's Secret, dar și echipamente sport care sunt comercializate de branduri importante precum Nike, Target, Patagonia, sau J.C.Penney.

Adesgo va fi în continuare activă pe piața locală din România cu marca Diamond, aflată în creștere, în ceea ce privește vânzarea de ciorapi și dresuri către clienții de top, precum și către distribuitori. (...) Din punct de vedere juridic și comercial, am parcurs un drum lung din momentul în care, în urmă cu câțiva ani, Adesgo a luat decizia de a-și vinde fabrica și de a transfera o parte din activitatea sa. ”, a declarat Raanan Sobel, Administrator Unic al Adesgo.

Tranzacția a fost semnată în luna martie și se așteaptă să fie finalizată la jumătatea acestui an, fiind intermediată de casa de avocatură Mușat & Asociații.

Echipa Mușat & Asociații a fost coordonată de Monia Dobrescu, Partener, și de Mădălina Trifan, Managing Associate. Din echipa juridică au făcut parte avocați cu experiență precum Alina Man, Managing Associate, Simona Anton, Managing Associate și Cristian Cepeși, Senior Associate.

"Relația noastră de afaceri cu Adesgo datează de mai mulți ani, iar încrederea și cooperarea noastră reciprocă au jucat un rol esențial în finalizarea cu succes a acestei tranzacții. (...) suntem încrezători că această tranzacție reușită creează un precedent pozitiv pentru viitoarele afaceri și ne consolidează încrederea reciprocă.” a declarat Monia Dobrescu, Partener Mușat & Asociații.

Compania Adesgo a fost înființată în 1926, fabrica aflându-se în zona Tineretului din București. În 1998, compania a fost achiziționată de firma belgiană NV Bonneterie Bosteels de Smeth.

Sursa foto: Shutterstock / Sorbis

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri