Pentru cei care doresc să facă cumpărături de paște de la PENNY, retailerul a anunțat programul magazinelor pentru perioada sărbătorilor Pascale.

Astfel, în ziua de Paște, 16 aprilie, Penny închide magazinele din întreaga țară.

Programul pentru perioada 10 aprilie 2023 – 17 aprilie 2023 este următorul:

10 aprilie 2023 – 14 aprilie 2023, între orele 7:00 – 23:00
15 aprilie 2023, între orele 6:30 – 18:00
16 aprilie 2023 – ÎNCHIS
17 aprilie 2023, între orele 9:00 – 16:00

În afara programului când magazinele vor fi închise, Penny își așteaptă clienții cu produse tradiționale, proaspete, promițând în același timp prețuri accesibile.

În acest sens, retailerul a pus la dispoziția clienților și o ofertă specială pentru perioada de Paște.

De asemenea, reprezentanții Penny transmit faptul că, pentru a se evita aglomerația care se produce în magazine în această perioadă, clienții Penny pot comanda produsele și prin intermediul aplicațiilor de livrare la domiciliu, Glovo și Bringo.

Nu în ultimul rând, clienții care se află în căutare de inspirație pentru a găti rețete speciale de Paște și pentru a decora masa de sărbătoare, pot consulta revista Cu PENNY la masă, ediția de primăvară.

Sursa foto: Shutterstock / nitpicker

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri