BOILER va reuni gastronomia și cafeaua de specialitate într-un nou spațiu ce se va deschide în această toamnă în nordul orașului, la parterul clădirii Globalworth Square.

La Globalworth Square, oaspeții vor regăsi aceleași elemente specifice BOILER: cafea de specialitate selectată de la ferme mici și prăjită local, world-food și gastronomie artizanală. Noua locație BOILER de la Globalworth Square are în spate o investiție de 250.000 de euro.

”Am ales să deschidem a patra locație BOILER în clădirea Globalworth Square pentru că împărtășim o serie de valori comune: dorința de a ajuta comunitățile să crească și să se dezvolte frumos în medii sustenabile. (...) Sperăm ca acest nou spațiu să fie un liant între oameni care lucrează sau trăiesc în zonă și oameni pasionați de cultura gustului”, explică Răzvan POPA, co-owner BOILER Coffee Shop.

Noua cafenea va avea un interior de 100mp, gândit să găzduiască evenimente lunare. Spațiul va avea și o terasa exterioară cu o suprafață de 200mp, gândită ca o piațetă, cu locuri comune pentru oaspeți.

„(...) atunci când dezvoltăm un proiect, ne dorim să construim o comunitate, un loc unde oamenii se pot relaxa, interacționa și bucura de timpul petrecut împreună. (...) Ne bucurăm să putem spune bun venit în comunitatea Globalworth partenerilor de la Boiler și împreună să ne bucurăm de cafeaua de specialitate”, a declarat Andrei Boca, Senior Leasing Manager la Globalworth.

Din 2020, de când a lansat coffee shop-ul de la Piața Muncii în plină pandemie, BOILER a deschis patru locații, iar cu această nouă investiție va ajunge la o cifră de afaceri de peste 2.5 milioane de euro în următorul an.

Sursa foto: Boiler

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri