Flanco a deschis cel de-al unsprezecelea și cel mai mare magazin al său din București, amplasat în centrul comercial Militari Shopping, compania ajungând la o rețea de 159 de magazine în toată țara.

Proiectul de deschidere și amenajare a presupus o investiție consistentă, în valoare de 2,5 milioane de lei. Retailerul a ales dotări moderne și a acordat o atenție sporită detaliilor care asigură protejarea mediului înconjurător, dar și o mai bună eficiență: iluminarea LED și etichetele electronice.

Încă de la primele ore ale dimineții, echipa de consultanți și-a întâmpinat cei dintâi clienți, cu oferte speciale de deschidere la o gamă variată și atent selecționată de produse electro-IT.

“Într-un an în care bugetul alocat investițiilor – în special pentru deschideri și reamenajări de magazine – are un nivel record, de 20 de milioane de lei, ne urmăm, mai mult decât oricând, strategia de dezvoltare sănătoasă. Alegem cu atenție orașele cu o cerere importantă ori cele în care prezența noastră este, momentan, modestă, zonele rezidențiale potrivite și locațiile comerciale care beneficiază de trafic intens și ne pot oferi o expunere importantă”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Dragoș Sîrbu, Director General Flanco.

(Sursa foto: Flanco)

Magazinul s-a deschis cu o ofertă specială pentru produsele expuse, fie că vorbim despre electrocasnice pentru casă (combine frigorifice de la 999 lei, automate de cafea De’Longhi de la 899 lei, aspiratoare robot cu funcție de spălare de la 699 lei), de echipamente IT sau audio-video (laptop Lenovo de la 799 lei, televizoare LED 80 cm de la 299 lei, televizor 4K Samsung 108 cm de la 999 lei) ori despre cele mai noi dispozitive smart (iPhone 14 de la 3.799 lei, Apple Watch SE2 de la 999 lei, Samsung Galaxy A23 de la 699 lei).

Retailerul le oferă clienților posibilitatea de a achita cumpărăturile în până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, în rate fixe printr-un credit obținut pe loc, în magazin, ori direct cu cardul de salariu în 3 sau 4 rate. În cazul unei nepotriviri în ceea ce privește produsul ales, aceștia au oricând opțiunea celei mai lungi perioade de retur gratuit din piața de electro-IT, de 45 de zile. De asemenea, clienții care preferă să comande online, pot alege să își ridice produsele din magazinul Flanco Militari Shopping, la fel ca și din celelalte puncte ale rețelei.

(Sursa foto: Flanco)

În București, retailerul operează alte zece magazine, majoritatea fiind situate în centre comerciale – fie de dimensiuni mari (Afi Cotroceni, Sun Plaza, Veranda Mall), fie de tip galerii comerciale (Titan, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Orhideea, Drumul Taberelor). Celelalte două magazine au amplasare stradală (Pieptănari și Obor). În zona metropolitană a capitalei, Flanco are două magazine – în Voluntari și în Bragadiru.

(Sursa foto: Flanco)

Magazinul Flanco Militari Shopping este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa – B-dul Iuliu Maniu 560A, București.

O dată cu noua deschidere, Flanco ajunge la un număr de peste 1.500 de angajați și o rețea de 159 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 113 orașe ale României.

Sursa foto: Flanco

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri