One United Properties, dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale și birouri din România, anunță deschiderea în cadrul One Herăstrău Towers a unui magazin care le oferă locuitorilor din cartier mai multe tipuri de produse gastronomice.

Spațiul magazinului concept recent inaugurat la One Herăstrău Towers acoperă o suprafață de 400 de mp și încorporează o brutărie, o patiserie, o brasserie, un sushi bar, o măcelărie, precum și o selecție de legume și fructe bio, precum și alte produse bio.

Proiectul face parte dintr-un parteneriat încheiat cu Cristian Preotu, proprietar Le Manoir, anunțat încă din 2021, care a investit în acest spațiu 1 milion de euro.

„Le Manoir Gourmet Market aduce atmosfera pariziană în București, cu (...) produse gastronomice de la brutărie și patiserie marca Eclair de Genie, la pește proaspăt, stridii, măcelărie, dulciuri și vinuri. Barul franțuzesc se deschide dimineața cu croissants proaspăt copți și cafea de specialitate, transformându-se apoi într-o mică braserie pe parcursul zilei, pentru a deveni Wine & Cocktail Bar seara. Gama (...) de opțiuni gastronomice este completată de Sushi Room (...), deschis zilnic.”, a declarat Cristian Preotu, proprietar Le Manoir.

Așa cum se poate vede și de pe site-ul Le Manoir Gourmet Market, prețurile nu sunt însă tocmai mici. Astfel, o cutie de iaurt de 125 de grame costă 11 lei, o ciocolată neagră bio - 35 de lei, în vreme ce un pachet de unt poate ajunge să coste chiar și 43 lei

Amenajarea interioară poartă semnătura arhitectului Cristian Corvin, iar rezidenții de la One Herăstrău Towers beneficiază de oferte speciale în cadrul acestui magazin concept.

Le Manoir Gourmet este un proiect pilot pentru One United Properties, care poate fi replicat în cadrul altor dezvoltări viitoare.

Sursa foto: Le Manoir Gourmet Market

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri