Franciza pentru serviciul de închiriere a bateriilor externe Mr. Charge asigură profituri avantajoase la costuri reduse. Dacă îți dorești să afli mai multe despre potențialul unui astfel de business, privind avantajele pe care le oferă stațiile de încărcare Mr. Charge și facilitățile incluse în contractul de franciză, te invitam să parcurgi până la final acest articol.

Care este utilitatea serviciului Mr. Charge?

Mr. Charge este un serviciu pentru închirierea bateriilor externe, cu un rol important în încărcarea dispozitivelor mobile pe care orice persoană le poate avea asupra sa: telefonul mobil, smartwatch-ul, consola de jocuri, tableta electronică etc.

Cu Mr. Charge, utilizatorii au acces la o sursă de energie sigură și extrem de avantajoasă, din punct de vedere al costurilor pentru utilizarea sa. Aceștia pot încărca până la două dispozitive simultan, deoarece bateriile externe Mr. Charge sunt compatibile cu device-uri prevăzute cu: Micro-USB, Lightning, USB Type-C.

Persoanele care se confruntă cu problema descărcării unui dispozitiv mobil, pot apela cu încredere la serviciul Mr. Charge pentru închirierea bateriilor externe, atunci când:

• sunt nevoite să scrie mail-uri de pe telefonul mobil sau să asiste la un video call;
• trebuie să comande online un taxi sau un bilet pentru autocar, avion sau tren;
• își doresc să discute cu persoane dragi, furnizori de servicii sau colegi de muncă;
• se află în fața nevoii de a realiza o plată online cu ajutorul unei aplicații de mobile;
• doresc să își încarce sigur și rapid tableta, ceasul smart, căștile audio etc.

Unde pot fi instalate stațiile Mr.Charge?

Clienții pot avea acces la această resursă prin descărcarea aplicației Mr. Charge din App Store sau Google Play. Odată ce aplicația a fost conectată la datele lor de identificare, ei pot vedea pe harta acestui tool toate locațiile cu stații Mr. Charge din apropiere. De regulă, acestea sunt amplasate în zone de interes public, precum:

• barurile, restaurantele, cafenelele și hotelurile;
• stațiile de metrou, aeroporturile, gările și autogările;
• centrele pentru înfrumusețare/SPA și sălile de fitness;
• centrele de recuperare, clinicile și spitalele etc.

Cum poți deveni francizat Mr. Charge?

Franciza Mr.Charge se poate obține în urma unei cereri de solicitare, plasate pe site. Pentru realizarea acestui pas, este necesară completarea unor câmpuri cu date de identificare, precum: numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon, țara de origine, numărul de stații Mr. Charge pentru care optezi, precum și valoarea investiției inițiale.

Echipa Mr.Charge va analiza în aproximativ 24 de ore cererea de solicitare a francizei pe care ai inițiat-o, urmând ca într-o etapă secundară să aibă loc o discuție în cadrul unui apel telefonic între cele două părți. Dacă discuțiile avansează, în aproximativ 3 zile se va putea perfecta și încheia contractul pentru obținerea francizei Mr. Charge.

Ce facilități îți oferă franciza Mr. Charge?

Odată ce ai devenit francizat Mr. Charge, te bucuri de avantajele uneia dintre cele mai profitabile francize de pe piață. Pe lângă avantajele administrării propriu-zise a stațiilor cu baterii externe, te bucuri și de beneficiile asociate suportului tehnic pe care noi ți-l oferim.

Lista cu facilități disponibile include:

• echipamente performante de ultimă generație;
• soluții pentru implementarea unui model de business sustenabil;
• proceduri adaptate particularităților afacerii tale, pentru optimizarea costurilor;
• soluții complete ERP pentru gestionarea fluxurilor operaționale;
• suport tehnic la momentul lansării, instruire și comunicare disponibilă 24/7;
• servicii pentru analiza în timp real a datelor colectate de la stații;
• suport esențial pe zona de marketing, pentru popularizarea business-ului.

Alege franciza Mr. Charge și implementează un model de business eficient, adaptat la nevoile celor din comunitate. Bucură-te de beneficiile pe care le asigură contractul de francizare și obține profiturile pe care le-ai estimat într-un timp relativ redus, pornind la o investiție inițială cât se poate de avantajoasă. Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul Mr.Charge!

Sursa foto: Mr. Charge

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri