În ultimii ani, inovația a devenit din ce în ce mai importantă în arhitectură, ca urmare a schimbărilor în societate și tehnologie. O nouă pagină semnificativă se scrie și în istoria arhitecturii. De ce? Pentru că toate atu-urile pe care era digitală le oferă pot fi transformate în rezultate fără precedent. În acest context, profesia de arhitect deschide oportunitatea de a depăși limitele ca expert. Deco Architects este un birou complex de arhitectură care susține echipa spre performanță prin dezvoltarea competențelor hard și soft, dar și corelarea la standardele avansate ale momentului.

”În prezent, un arhitect poate să performeze, să se îndrepte către rezultate fără cusur și durabile. Munca arhitecților înseamnă un viitor mai bun și o susținere a vieții umane din punct de vedere al calității, confortului, siguranței, și, nu în ultimul rând, al aspectului estetic. În echipă, am implementat toate măsurile necesare pentru ca un arhitect la început de drum să fie susțiut în drumul spre a deveni expert, iar un arhitect expert să poată să meargă spre artă”, explică Arh. George Cristescu, fondator Deco Architects. ”Dacă un arhitect își dorește să lucreze la potențialul pe care prezentul îl oferă și care, ne este clar, se dezvoltă permanent, suntem pregătiți să îi oferim toată susținerea indiferent de etapa la care se află în carieră”, adaugă Arh. Cristescu.

Utilizarea noilor tehnologii, materiale și protocoale de lucru permit ca proiectele să fie dezvoltate cu predicție, control al riscurilor, și, important, pluridisciplinar. Clădirile construite astfel sunt mai durabile, mai eficiente din punct de vedere energetic, mai sustenabile din punct de vedere al mediului. Dacă în arhitectura tradițională, predicția se putea realiza limitat, în arhitectura modernă ce integrează instrumente digitale, se pot controla și previziona rezultatele.

De asemenea, inovația și abordarea modernă a protocoalelor de lucru pot fi văzute și în abordarea designului și planificării spațiului. Arhitecții moderni se concentreză pe creearea de spații funcționale, flexibile și adaptabile, care să răspundă nevoilor diferite ale utilizatorilor. Aceste aspecte se obțin prin utilizarea tehnologiei de modelare a informațiilor despre clădiri (BIM) și a designului asistat de calculator (CAD).

Deco Architects este o firmă de arhitectură cu tradiție în piața românească ce se concentrează continuu pe modul în care ideile se transformă în clădiri funcționale integrând specificitățile ce rezidă din chimia dintre arhitecți, ingineri și tehnicieni. Abordarea pluridisciplinară înseamnă și implicarea echipei de execuție a clientului, designerii de interior, inginerii și autoritățile locale. Deco Architects a creat o structură inteligentă care permite integrarea de noi membri în echipă, astfel există o invitație deschisă spre a se trimite CV-uri.

În portofoliul Deco Architects se regăsesc clădiri de birouri, rezidențiale, industriale, centre comerciale și nu numai. Deco Architects și-a pus semnătura pe proiecte de anvergură precum U-Center Offices, The Mark, Matei Millo Offices, Oregon Park, Silk District Iași, sediul Raiffeisen Bank din nordul Capitalei, Daimler NAG 3 Sebeș. Activitatea echipei de la Deco Architects înseamnă proiecte mari pe care le gestionează de la zero la rezultat final.

Sursa foto: Deco Architects

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri