Fie că este vorba despre un model economic, un OLED sau QLED, cele mai bune televizoare din 2023 aduc pe masă tot ce este mai bun din tehnologia actuală și sunt o bucurie pentru ochi și suflet. Un număr imens de televizoare intră pe piață în fiecare an și fiecare se luptă pentru a putea capta atenția potențialilor cumpărători. Acest lucru face ca alegerea unui televizor nou să fie o adevărată dilemă.

Cel mai bun televizor nu trebuie neapărat să aibă cele mai avansate specificații tehnice sau cel mai atractiv design, ci, mai degrabă, trebuie să răspundă cel mai bine nevoilor și așteptărilor cumpărătorului. Alegerea unui televizor pentru a viziona filme și seriale TV înseamnă investirea unei sume considerabile pentru achiziție, la care trebuie adăugat și costul accesoriilor de instalare, cablurilor de conectare, sau oricăror componente audio complementare, precum o bară de sunet sau un home theater, de aceea este necesar sa te asiguri ca modelul pentru care ai optat este cel mai apropiat de nevoile tale si ca se integreaza cel mai bine in spatiul casnic in care va fi introdus. În continuare îți vei putea face o idee despre care modele sunt cele mai interesante de cumpărat în 2023.

Samsung QN900B Neo QLED 8K

În prezent există numeroase opțiuni dacă îți dorești un televizor Samsung la pret bun, însă astăzi ne-am oprit asupra Samsung QN900B Neo QLED 8K care este una dintre cele mai bune alegeri ce pot fi făcute în materie de achiziție de televizoare în 2023. Pentru unii, rezoluția 8K poate fi prea mare, dar nu există nicio îndoială că Samsung QN900B Neo QLED 8K este un televizor capabil să ofere performanțe de top. Panoul Mini LED oferă o calitate și luminozitate excepționale a imaginii, negru profund și sunet aproape de perfecțiune, toate într-un design de neegalat în lumea celor mai bune televizoare.

Televizoarele Samsung Mini LED „Quantum” sunt doar un sfert din grosimea LED-urilor clasice, fără a sacrifica acuratețea nivelurilor de negru și a zonelor de lumină, care practic nu se pot distinge de cele ale unui OLED. LED-urile, fiind mult mai mici, garantează o precizie foarte mare și nici o problema din punct de vedere al efectului de înflorire. Datorită upscaling-ului Samsung Multi-Intelligence AI, QN900B poate reproduce imagini superioare vizual sursei originale.

LG C2 OLED

LG C2 OLED are o moștenire grea pe umerii săi, totuși noul model nu dezamăgește și reușește să ia tot ce este mai bun de la precedentul C1, îmbunătățindu-l în unele privințe. Ecranul LG C2 OLED este foarte mare datorită cadrelor super subțiri și a unui design curat, ideal pentru evidențierea excelentului panou OLED caracterizat prin culori vii, luminozitate ridicată și un nivel excelent de contrast. LG C2 OLED s-a dovedit capabil să gestioneze practic orice tip de conținut, de la filme HD până la seria 4K, excelent. În ceea ce privește sectorul audio, LG C2 introduce „sunet surround virtual” sau Virtual Surround, un sistem care duce la un alt nivel conținutul stereo.

Samsung QN95B Neo QLED

Televizorul Samsung QN95B Neo QLED 4K oferă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește contrastul, controlul luminii de fundal, culoarea și luminozitatea compatibile cu HDR. Dacă dorești un televizor care poate „profita„ din plin de HDR (la niveluri pe care alte televizoare nu le pot atinge), atunci alege QN95B, mai ales dacă intenționezi să îți plasezi televizorul într-o cameră luminoasă. Calitatea imaginii este fantastică – uneori cu adevărat uluitoare. Procesarea îmbunătățită și comenzile de iluminare de fundal oferă o reglare fină a calității imaginii, cu mai puține străluciri, luminozitate mai mare și detalii de umbră mai bune decât QN95A. În comparație cu modelul anterior, calitatea imaginii este îmbunătățită atât pentru jocuri, cât și pentru videoclipuri. Chiar dacă sunetul nu excelează la fel de mult ca imaginile, tehnologia Object Tracking Sound generează un rezultat mai mult decât bun.

Sony A90J

Cine caută cea mai bună experiență cinematografică acasă, o va găsi cu acest televizor. Excelent proiectat, ar fi fost ideal dacă avea un volum maxim un pic mai mare și un preț puțin mai mic. Oferă un panou OLED de ultimă generație combinat cu cel mai recent și mai puternic procesor Sony și cu toți cei mai noi algoritmi de inteligență artificială. Luminozitatea este mai mare decât modelul anterior, la fel ca și performanța HDR. Găsim și performanța de upscaling impresionantă, de fapt mai bună decât modelele anterioare. Manipularea mișcării și modurile prezetate sunt, de asemenea, excelente.

Televizor Philips 48OLED707

Televizorul Philips 48OLED707/12 atrage atenția asupra sa în special datorită calității imaginii transpuse pe ecranul său de 121 cm, ce beneficiază de tehnologia OLED. Sistemul de procesare a imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reușind astfel să reducă la minim nivelul de zgomot și al distorsiunilor imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte bună calitate măsoară în diagonala 121 cm și suportă rezoluții UHD. Imaginile sunt foarte vii de o claritate excepțională fără distorsiuni. Principalul avantaj al acestui televizor Philips OLED 48OLED707/12 este reprezentat de faptul că vei putea instala jocuri și aplicații direct pe acesta pe care le vei putea utiliza la o rezolutie superioara UHD. Smart TV-ul Philips rulează sistemul de operare Android 10 Q, este echipat cu 16 GB memorie internă preinstalată pe care poți stoca aplicații și jocuri și este pus în funcțiune de un procesor Quad -Core.

Desigur, există multe alte modele pe care le poți cumpăra, însă acestea sunt cele care ne-au atras atenția din punct de vedere al tehnologiei. Totuși, faptul ca trăim în 2023 ne face să avem o gamă variată din care putem alege la un raport calitate/preț extraordinar.

Sursa foto: cottonbro studio, www.itgalaxy.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri