Experți internaționali de top și lideri de afaceri locali se vor reuni pe 4 mai la București, cu ocazia Romania ESG Forum 2023, pentru a discuta despre strategii de afaceri durabile pentru viitor și pentru a oferi o perspectivă mai profundă asupra ESG, cu un accent puternic pe cele mai bune practici din viața reală și pe studii de caz.

Evenimentul este organizat la Radisson Blu Hotel de către Green Forum, platformă media și de evenimente din CEE, parte din Property Forum, cea mai importantă platformă de business intelligence și networking dedicată industriei de real-estate din CEE.

Întrucât factorii de mediu, sociali și de guvernanță corporativă, alături de considerentele financiare, joacă un rol din ce în ce mai important în procesul de luare a deciziilor al companiilor, există o cerere în creștere pentru informații relevante. Liderii din toate sectoarele de business doresc să știe care sunt cele mai bune practici și asta este exact ceea ce își propune să devină Green Forum: un hub pentru profesioniștii care au idei similare și sunt interesați să învețe despre rolul ESG în afaceri din toate domeniile.

Lista vorbitorilor principali ai Romania ESG Forum 2023 include:

  • Barna Tánczos, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor din România va deschide evenimentul, subliniind viziunea guvernului pentru un viitor durabil.
  • Diána Ürge-Vorsatz, vicepreședinte al Grupului Interguvernamental pentru schimbări climatice al Organizatiei Națiunilor Unite (IPCC), va împărtăși concluziile celui mai recent raport al ONU asupra climei și va oferi sfaturi valoroase despre modul în care atât companiile, dar și persoanele își pot reduce amprenta de carbon.
  • Adam Karakas, Partener la Boston Consulting Group, va arăta publicului ce pot învăța alte industrii din eforturile net-zero ale sectorului energetic.
  • Katsiaryna Souvandjiev, ESG Funding and Innovation Lead la Raiffeisen Bank International AG va prezenta noi perspective asupra subiectului finanțărilor durabile, oferind detalii despre ce trebuie să facă companiile pentru a-și asigura finanțări pentru proiectele viitoare.
  • Lýdia Rosová, Group ESG Manager la Škoda Group va demonstra că nu tot ceea ce este etichetat „zero emisii” este neapărat „sustenabil” în același timp. Ea va împărtăși cele mai bune practici ale companiei sale pentru a-i inspira pe alții, deoarece consideră că cea mai importantă parte a oricărei strategii ESG este să începeți să o dezvoltați.
  • Gabriel Thoumi, membru al S&P Sustainable Finance Scientific Council, parte a S&P Global, una din cele mai mari agenții de rating din lume, va discuta despre politicile financiare și factorii de afaceri care influențează industria FMCG din UE, deoarece sectorul se confruntă cu mai multe puncte de inflexiune imediate.
  • Peter Sweatman, CEO al Climate Strategy & Partners, a cărui companie sprijină Comisia UE, G20 și guverne din diferite țări în chestiuni de politici de mediu, va oferi o perspectivă valoroasă asupra politicii UE privind energia verde.
  • Tina Paillet, președinte ales al Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), un profesionist internațional în real-estate cu peste 25 de ani de experiență, va vorbi despre combaterea impactului mediului construit asupra schimbărilor climatice prin decarbonizare și economia circulară.

Participanții la Romania ESG Forum 2023 se vor bucura de oportunități de networking de neegalat și vor participa la discuții aprofundate conduse de lideri din industrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri