Flying Blue, Programul de loialitate al Air France, KLM, TAROM din România anunță un nou parteneriat cu Le Manoir Group, jucător de pe piața gastronomiei de lux din România.

Toți călătorii frecvenți Flying Blue pot acum câștiga Mile alegând să ia masa sau să cumpere la una dintre mărcile deținute de Le Manoir Group - Restaurantul Le Bistrot Francais, Le Manoir Gourmet Market, Eurocave, magazinele Comtesse du Barry sau Petit Bateau și Kids Around.

Grupul Le Manoir, deținut de antreprenorul român Cristian Preotu, devine astfel partener al programului Flying Blue al companiilor aeriene Air France, KLM și TAROM.

Parteneriatul anunțat le va permite membrilor Flying Blue să câștige Mile suplimentare pentru fiecare achiziție efectuată în locațiile Grupului Le Manoir, atât în persoană, cât și online (pentru fiecare euro cheltuit, membrii primesc 1 Milă).

Pentru a acumula și a credita Milele acumulate, membrii Flying Blue trebuie să prezinte cardul Flying Blue la casa de marcat sau să îl introducă la finalizarea comenzii pe site.

„În calitate de utilizator frecvent al programului Flying Blue, înțeleg foarte bine beneficiile acestuia și sunt încântat să împărtășesc aceste avantaje cu clienții noștri de la Comtesse du Barry și Le Bistrot Francais, parte a Grupului Le Manoir.”, spune Cristian Preotu, CEO Le Manoir Group.

De asemenea, posesorii cardului de credit BT Flying Blue, emis de Banca Transilvania în parteneriat cu Air France, KLM și TAROM, vor primi Mile în plus dacă aleg să plătească cu cardul de credit în locațiile Le Manoir.

Astfel, ambii parteneri vor acorda Mile: Banca Transilvania acordă pentru plata cu cardul BT Flying Blue, iar Le Manoir pentru toate achizițiile de la locațiile menționate mai sus.

Prin urmare, beneficiul este dublu deoarece ambii parteneri acordă Mile: Banca Transilvania acordă Mile pentru plata cu cardul BT Flying Blue și Le Manoir Group pentru toate achizițiile făcute de către membrii Flying Blue.

Sursa foto: Le Manoir

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri