În ultimul an, în România a luat amploare furtul de produse din supermarketuri. În comparație cu anul trecut, au fost sustrase cu aproximativ 50% mai multe produse. Iată și care sunt cele mai vizate categorii de produse în întreaga țară.

În perioada ianuarie-martie 2023, tentativele de furt din magazinele Carrefour s-au dublat față de 2022 și au crescut cu 90% fața de aceeași perioadă în 2021.

„Ne confruntăm zilnic cu tentative de furt, în special la nivelul produselor alimentare, băuturi alcoolice, dar și la produsele destinate casei, produse electrocasnice sau chiar jucării. La nivel de regiune, cele mai multe furturi sunt in București, unde avem și cel mai mare număr de magazine, și unde sunt vizate preponderent produsele revandabile”, au declarat reprezentanții Carrefour, la solicitarea retail.ro.

Citește articolul integral pe retail.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri