Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări în diverse companii internaționale, Georgiana Novac este noul Director de Vânzări al Siemenes Healhineers România, venind în această poziție după mai bine de 15 ani de activitate în domeniul dispozitivelor medicale. Din acest rol ea va urmări să dezvolte capacitățile de valorificare a oportunităților care există pe piață pentru divizia locală a Siemens Healthineers, lider în tehnologii medicale avansate cu peste 125 de ani experiență în domeniu.

„Suntem încântați să o primim în echipă pe Georgiana Novac pe rolul de Director de Vânzări. Georgiana aduce o experiență bogată și un istoric dovedit de succes în stimularea creșterii business-urilor pentru care a lucrat și în construirea unor relații puternice cu clienții. În noua calitate, Georgiana va conduce echipa noastră de vânzări, se va preocupa de creșterea veniturilor și va cultiva relații pe termen lung cu partenerii noștri. Cu o abordare strategică și o înțelegere profundă a pieței, Georgiana va juca un rol crucial în creșterea și consolidarea poziției Siemens Healthineers pe piața din România”, spune Dr. Claudia Oanea, Managing Director Siemens Healthineers România.

La preluarea poziției, Georgiana Novac a declarat: „Este o oportunitate incredibilă pentru mine să conduc o echipă talentată și dinamică, specializată în stimularea creșterii și inovării în industria medicală și să colaborez cu clienții, partenerii și toți stakeholderii Siemens Healthineers România pentru a oferi soluții inovatoare și experiențe excepționale pentru clienți. Traversăm o perioadă extraordinară în domeniul soluțiilor și tehnologiilor medicale, în care inovația și avansul tehnologic fac posibilă îmbunătățirea semnificativă a îngrijirii medicale și a vieților pacienților. Suntem martorii unei revoluții în domeniul sănătății, iar Siemens Healthineers este pionierul acestei industrii. Sunt încântată să fac parte din această echipă remarcabilă și să colaborez cu partenerii Siemens Healthineers pentru că doar împreună putem contribui la transformarea sistemului de sănătate.”

Georgiana Novac și-a construit o carieră solidă în vânzări, acumulând o experiență relevantă în industria dispozitivelor medicale, din care ultimii 10 ani alături de un jucător important în piața de echipamente medicale. În toată această perioadă ea s-a remarcat prin capacitatea de a livra rezultate și impact în business prin activitățile pe care le-a coordonat, generând creștere în contexte de piață foarte competitive.

Experiența corporativă consistentă în cadrul unor proiecte transfuncționale este completată de competența extinsă în identificarea și oferirea soluțiilor orientate către nevoile clienților și partenerilor, precum și de abilități excelente de negociere.

Toate aceste atuuri îi vor permite Georgianei Novac, din rolul de Director de Vânzări pe care îl ocupă în cadrul Siemens Healthineers România, să se concentreze pe dezvoltarea portofoliului de clienți ai companiei, pe consolidarea relației cu partenerii existenți și pe creșterea business-ului la nivel local.

Despre Siemens Healthineers

Siemens Healthineers AG (cotată la Bursa din Frankfurt, Germania: SHL) este pionierul inovațiilor în domeniul asistenței medicale. Pentru toată lumea. Oriunde. În calitatea sa de companie lider de piață în domeniul tehnologiei medicale cu sediul în Erlangen, Germania, Siemens Healthineers și companiile sale regionale își dezvoltă în mod continuu portofoliul de produse și servicii cu aplicații susținute de AI și oferte digitale care joacă un rol din ce în ce mai important pentru generația următoare de tehnologie medicală. Aceste aplicații noi vor consolida bazele companiei în domeniul diagnosticării in vitro, terapiei ghidate prin imagine, diagnosticării in vivo și terapiei inovatoare împotriva cancerului. Siemens Healthineers oferă, de asemenea, o gamă de servicii și soluții pentru îmbunătățirea capacității furnizorilor de asistență medicală de a oferi îngrijire eficientă, de înaltă calitate. În exercițiul fiscal 2022, care s-a încheiat la 30 septembrie 2022, Siemens Healthineers, care are aproximativ 69.500 de angajați în întreaga lume, a generat venituri de aproximativ 21,7 miliarde EUR, cu o valoare ajustată a veniturilor înainte de dobânzi și taxe (EBIT) de aproximativ 3,7 miliarde. Mai multe informații sunt disponibile la www.siemens-healthineers.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri