Concernul german Hornbach inaugureaza primul magazin de materiale de constructii si gradinarit in Bucuresti in 20 iunie si intentioneaza sa isi extinda afacerea prin deschiderea unei serii de zece magazine tip Do It Yourself (DiY) atat in Capitala, cat si in restul tarii, a anuntat vineri compania.
Primul magazin de materiale de constructii si gradinarit tip Do It Yourself al concernului Hornbach in Romania va avea o suprafata totala de peste 24.000 mp si va fi cel mai mare magazin de profil din tara, arata un comunicat al companiei.

Noul magazin va beneficia de un Drive In de mari dimensiuni, care permite accesul cu masina pana la raft, incarcarea usoara a materialelor de constructii voluminoase direct in autoturisme sau in autocamioane de tonaj redus si plata tuturor cumparaturilor la o singura casa.

Lantul german doreste, in urmatorii ani, sa se extinda in Romania, deschizand inca noua magazine DIY, patru dintre acestea fiind prevazute in Capitala.

Concernul german Hornbach Holding AG detine unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de materiale de constructii si gradinarit tip DIY din Europa. Holdingul este compus din trei companii, iar din 1987 compania Hornbach este cotata la bursa, fiind prezenta in opt tari europene cu 124 magazine, 91 dintre acestea aflandu-se in Germania. Companiei are in prezent peste 12.000 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri