Concernul german Hornbach inaugureaza primul magazin de materiale de constructii si gradinarit in Bucuresti in 20 iunie si intentioneaza sa isi extinda afacerea prin deschiderea unei serii de zece magazine tip Do It Yourself (DiY) atat in Capitala, cat si in restul tarii, a anuntat vineri compania.

Primul magazin de materiale de constructii si gradinarit tip Do It Yourself al concernului Hornbach in Romania va avea o suprafata totala de peste 24.000 mp si va fi cel mai mare magazin de profil din tara, arata un comunicat al companiei.

Noul magazin va beneficia de un Drive In de mari dimensiuni, care permite accesul cu masina pana la raft, incarcarea usoara a materialelor de constructii voluminoase direct in autoturisme sau in autocamioane de tonaj redus si plata tuturor cumparaturilor la o singura casa.

Lantul german doreste, in urmatorii ani, sa se extinda in Romania, deschizand inca noua magazine DIY, patru dintre acestea fiind prevazute in Capitala.

Concernul german Hornbach Holding AG detine unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de materiale de constructii si gradinarit tip DIY din Europa. Holdingul este compus din trei companii, iar din 1987 compania Hornbach este cotata la bursa, fiind prezenta in opt tari europene cu 124 magazine, 91 dintre acestea aflandu-se in Germania. Companiei are in prezent peste 12.000 de angajati.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
2019 incepe fara sperante la un aer curat pentru bucuresteni