Noi speakeri se alătură INSPIRO - Lucky Numbers, ediția cu numărul 13, ce se va desfășura pe 13 iunie, în București, la The Tent by Clubul Diplomatic. INSPIRO, evenimentul Progresiv departe de excel-uri și aproape de oameni, aduce în prim-plan, la această ediție, povești inspiraționale al căror numitor comun sunt cifrele.

Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR, urcă pentru prima oară pe scena unui eveniment Progresiv. Dana ne va vorbi despre cum pot cifrele să genereze speranță, repere și resurse în special în momentele-cheie ale vieții, când ai nevoie de puterea de a depăși bariere. Impuse sau autoimpuse.

Adrian Ariciu, CEO Metro România, are o experiență de 20 de ani în dezvoltarea și implementarea strategiilor de business, în construirea și în coachingul echipelor din sectorul de comerț, cu preponderență în industria wholesale.

Virgil Stănescu, Președinte Executiv Sports HUB și Vicepreședinte CEO Clubs România, a fost timp de zece ani căpitanul echipei Naționale a României, fiind de cinci ori desemnat drept cel mai bun jucător de baschet român.

Adela Militaru, Sales & Trade Marketing Director JTI România, are marketingul în suflet - îi plac poveștile care inspiră, dar este om de vânzări în gândire.

Răzvan Botezatu, Chief Growth Officer Untold Universe, aduce cu el o experiență de peste 25 de ani în vânzări și peste 15 ani de leadership într-o carieră atât în IT, cât și în FMCG.

De la CEO la formatori de opinie, OAMENII INSPIRO împărtășesc experiențe din cele mai diverse și demonstrează că, în spatele unei funcții importante sau unui nume sonor, se află o poveste care te poate inspira.

Cum poți participa la INSPIRO 2023

Ediția cu numărul 13 a INSPIRO are loc la The Tent by Clubul Diplomatic, din București. Anul trecut, circa 170 de manageri din industriile de retail și FMCG și-au dat întâlnire pe 7 iulie, la Grădina Face Convention Center, la cea de-a 12-a ediție a INSPIRO pentru a descoperi împreună povești în care numitorul comun a fost transformarea banalului în ceva grandios și cu impact. Despre cum a fost la ediția din 2022 a INSPIRO poți vedea aici.

Prețul unui bilet de participare la INSPIRO este de 200 euro + TVA. Pentru grupurile de participanți din cadrul aceleiași companii, există un discount de 10% pentru minim trei persoane și 15% discount pentru grupurile de cinci persoane. Toate reducerile de preț se cumulează.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri