Echipa manageriala a hotelului InterContinental este in crestere. Astfel, in luna mai Departamentul de Vanzari & Marketing, precum si cel de Revenue Management au beneficiat de modificari semnificative la nivel de middle si senior management, urmand ca si luna iunie sa anunte noi sosiri in structura InterContinental Bucharest.
Nicoleta Marin este noul Director of Sales al InterContinental Bucharest. Cu peste 8 ani de experienta in industria ospitalitatii, Nicoleta cunoaste foarte bine aspectele operationale ale acestui domeniu, activitatea ei profesionala desfasurandu-se in mai multe departamente precum Front Office, Rezervari, Event Management si Vanzari. Anterior alaturarii echipei InterContinental, Nicoleta a ocupat functia de Deputy Director of Sales & Marketing al Howard Johnson.

Nicoleta este absolventa a ”Facultatii de Turism” din cadrul ASE si urmeaza cursurile MBA in cadrul Open University Business School in Romania. Vorbeste fluent engleza si franceza, are ca pasiuni cititul si calatoriile si pune accent pe dezvoltarea personala a oamenilor.


De la sfarsitul lunii mai, Gabriela Cojocaru ocupa pozitia de Revenue Manager. Gabriela are o pregatire academica si profesionala internationala: a absolvit “Facultatea de Geologie – Geografie” - Universitatea Al. I. Cuza din Iasi, a urmat Programul de Studii Europene “Erasmus – Socrate” in cadrul Universitatii “Sophia Antipolis” din Nisa, a urmat cursurile post-universitare si are un master in “International Hospitality Management” in cadrul Universitatii “Caesar Ritz” din Elvetia. Gabriela a urmat traininguri de Revenue Management la birourile centrale ale “Domina Hotels & Resorts Group” din Milano si “Windham Corporation” din Londra si a ocupat pozitiile de Revenue Executive la “Domina Coral Bay Resort & Casino” in Sharm El Sheikh – Egipt si ca Revenue Manager al Howard Johnson Grand Plaza Hotel in Bucuresti. Gabriela vorbeste fluent engleza si franceza si are ca pasiuni calatoriile, fotografia, inotul si cainii din rasa Husky.


Simona Sercan a fost promovata in pozitia de Conference & Groups Manager al InterContinental Bucharest. Originara din Brasov, Simona a absolvit “Institutul de Studii Economice – Universitatea Transilvania“ din Brasov si vorbeste fluent engleza. Lucreaza in hotelarie de peste 7 ani. Si-a inceput si dezvoltat cariera la Ana Hotels in Poiana Brasov si s-a alaturat echipei InterContinental in martie 2006 in pozitia de Event Coordinator. Simona are ca pasiuni sporturile extreme si calatoriile.



Promovata in luna mai pe pozitia de Sales Account Manager, Claudia Ghilencea are o experienta de 12 ani in industria hoteliera. A lucrat in departamentul Front Office al Hotelului Minerva si al JW Marriott din Bucuresti, dar si in departamentul de Guest Relations al Madynat Jumeirah din Dubai. Din octombrie 2005 s-a alaturat echipei InterContinental Bucharest pe pozitia de Sales Account Executive.
Claudia are o diploma de “Management Turistic si Comercial” si planuieste sa inceapa cursurile Facultatii de Drept in aceasta toamna. Vorbeste fluent limba engleza si are ca pasiune sofatul.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri