Forte Partners anunță semnarea acordului de închiriere prin care Auchan România închiriază 2.600 de metri pătrați la parterul fazei a doua a proiectului de birouri U•Center, într-o zonă a clădirii dedicată exclusiv retailului.

„Aducem diferența Auchan în U•Center prin noul nostru concept de supermarket de mari dimensiuni. Ne vom întâmpina clienții cu prețuri mici zi de zi, cu o gamă foarte largă de produse, de peste 11.000 de articole, de la produse provenite de la producători și furnizori locali, produse proaspete, alimente de bază, specialități, dar și o multitudine de produse nealimentare, pentru nevoile de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, grădină etc., respectiv o serie de servicii utile.”, a declarat Patrice Goupil, Director Teritoriul Sud Auchan România.

Lucrările de construcție la a doua fază a U•Center, în suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați, au fost demarate în a doua jumătate a anului 2021 și vor fi finalizate în al treilea trimestru al acestui an.

„Prin prezența Auchan, serviciile oferite în cadrul proiectului U•Center, adresate atât angajaților care lucrează în clădirile de birouri, cât și comunității locale, vor ajunge la un grad de diversificare ridicat”, a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Anterior vânzării, prima fază a proiectului a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health & Safety , iar în februarie 2023 – certificarea WELL Platinum cu scorul 91, cel mai mare înregistrat în România pentru acest tip de certificare. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a U•Center.

Auchan România are în portofoliu 373 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și 333 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 320 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2021 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi. Auchan este certificat Customers’ Friend și a primit statutul Customers’ Friend - Superior Excellence.

Sursa foto: Sparkling content

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri