Compania Elit estimeaza realizarea unei cifre de afaceri de 65 de milioane de euro in acest an, cu 30 % mai mare comparativ cu anul precedent si are un program de investitii de opt milioane de euro, a declarat directorul de vanzari Elit, Florin Filipescu.
"Pentru acest an, dorim sa realizam o cifra de afaceri de 65 de milioane de euro, comparativ cu cifra de afaceri de 50 de milioane de euro din 2006", a spus Florin Filipescu.

Acesta a precizat ca pentru acest an, exista un plan de investitii de circa opt milioane de euro pentru ferme de animale, la care se adauga un milion de euro, investitii pentru campania de comunicare.

"in primul rand, avem in derulare un proiect de dezvoltare a unei ferme de porci, cu o capacitate de 100.000 de capete pe an, care necesita o investitie de doua milioane de euro. in al doilea rand, am alocat circa sase milioane de euro pentru o ferma de taurasi si un abator, care speram sa intre in functiune la sfarsitul anului", a mentionat Florin Filipescu.

Compania Elite detine si o fabrica de mezeluri la Alba Iulia, pentru realizarea careia s-au alocat 12 milioane de euro, dintr-un buget total de investitii de 20 de milioane de euro, existent in 2006.

"Pentru campania de comunicare, avem un buget de un milion de euro si ne norim cresterea notorietatii companiei Elit", a spus Filipescu.

Compania Elit a fost infiintata in anul 2005 si, potrivit reprezentantilor companiei, este unul dintre primii jucatori pe piata carnii si a preparatelor din carne. Firma are 900 de angajati, doua fabrici si o ferma, dar si cinci magazine proprii. Elit realizeaza 150 de produse, circa 70 % dintre acestea fiind comercializate in Transilvania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri