bauMax isi extinde reateaua cu inca doua locatii

bauMax, liderul pe piata Do-It-Yourself din Europa Centrala si de Sud-Est, continua extinderea retelei sale din Romania prin deschiderea luna aceasta a doua noi magazine la Cluj-Napoca si Targu-Mures.

Austriecii de la bauMax, care au intrat pe piata in toamna anului trecut si detin in prezent doua locatii, la Brasov si Sibiu, au programat pentru acest an patru inaugurari, investitia medie alocata pentru fiecare magazin in parte ridicandu-se la 10 milioane de euro. Pe termen mediu, austriecii intentioneaza sa deschida cate cinci magazine pe an, obiectivul urmarit fiind crearea unei retele de magazine la nivel national.

Oferta de produse depaseste 30.000 de articole incluzand materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, articole sanitare, unelte, scule etc. Printre serviciile oferite se numara centrul de mixare vopsele, tamplarie, atelier croitorie perdele, comenzi speciale, garantia returnarii banilor, posibilitatea platii in rate.

Spatiul de vanzare pentru fiecare magazin este amenajat pe aproximativ 10.000 m² impartit in cele patru domenii principale de activitate: constructii, amenajari, tehnic si gradina.

Magazinul din Targu-Mures se distinge de celelalte magazine din retea prin posibilitatea achizitionarii marfurilor in sistem Drive In.

bauMax este o companie de familie infiintata in urma cu 30 de ani in Kindberg, Austria, avand in prezent 124 de magazine in sapte tari. Romania este cea mai mare tara in care activeaza bauMax, cu o populatie de 22 milioane de locuitori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Un mare retailer reciclează produsele de îngrijire personală și a locuinței
Setari Cookie-uri