Compania austriaca Salesianer Mietex, specializata in servicii de spalatorie si inchiriere de textile, a investit 10 milioane de euro intr-o fabrica, in Capitala
Serviciul profesional de inchiriere textile cuprinde, pe langa procurarea, spalarea corespunzatoare si igienica tuturor categoriilor de textile, depozitarea, intretinerea, schimbarea in caz de uzura, preluarea si livrarea acestora. Textilele inchiriate de Salesianer Miettex sunt realizate pentru a intampina nevoile exacte ale clientilor: tip de material, dimensiuni exacte, culori, personalizare, numar de schimburi.

Salesianer Miettex ofera intreaga gama de articole textile de care o companie are nevoie, fie ca activeaza in domeniul hotelier, fie ca este restaurant sau spital. De la cearsafuri pana la prosoape si fete de masa, uniforme si carpete lavabile personalizate, pana la uniforme speciale pentru industria electronica si cea farmaceutica. De asemenea, oferta companiei cuprinde produse pentru igiena grupurilor sanitare: dispensere de sapun si consumabile, dispensere pentru stergerea mainilor cu rola de bumbac, sisteme automate pentru dezinfectarea vasului de toaleta si dispensere pentru improspatarea aerului.

“Acest serviciu s-a nascut din dorinta companiei noastre de a sustine nevoia clientilor nostri de a se concentra asupra activitatii lor de baza. Serviciile de spalatorie si inchiriere textile preiau o parte substantiala din grijile managerilor de hotel, restaurante precum managerilor de unitari medicale, fie ele clinici private sau spitale, benefiicile directe fiind profitabilitatea, costurile variabile si transparente precum si faptul ca se pot concentra pe deplin asupra obiectivelor principale ale business-ului lor. Este un serviciu utilizat de multi ani in tarile occidentale datorita competitivitatii si flexibilitatii sporite pe care le ofera managerilor din domeniile carora ne adresam”, a declarat Josef Dutter, Managing Director:

Afacerea de familie înfiin■atŃ în 1916 are acum în Austria 9 fabrici ║i mai multe centre de preluare, iar la nivel international alte 9 fabrici: 2 in Ungaria, 2 in Slovenia, cate una in Cehia, Slovacia si Croatia urmand ca si in Romania sa se lanseze o fabrica la sfarsitul lunii iunie, in Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Coca-Cola investeste 11 milioane de euro in fabrica din Poiana Negrii