Corporate Office Solutions (COS), importatorul exclusiv al mobilierului pentru birou Steelcase, estimeaza pentru acest an o crestere de peste 15% a cifrei de afaceri, fata de anul 2006 cand a raportat afaceri de 14,5 milioane euro, au declarat citati de NewsIn, reprezentantii companiei.

„Piata romaneasca de design pentru spatii pentru birouri si mobila de gen este in plina crestere, datorita expansiunii companiilor deja existente pe piata sau prin patrunderea unora noi, actiuni cauzate de boom-ul economic pe care Romania il traverseaza”, a declarat managing partner COS, Christophe Weller.

Valoarea pietei locale de mobilier pentru birou a fost estimata la 60 de milioane de euro, in 2006 si va inregistra o crestere de cel putin 10 – 15% anul acesta, potrivit reprezentantilor Corporate Office Solutions. Cele mai active sectoare generatoare de cerere au fost cel bancar, de telecomunicatii, automobile, IT, FMCG si servicii.

Corporate Office Solutions a inaugurat luna aceasta showroom-ul din cladirea Victoria Business Park, situata in Baneasa. Showroom-ul masoara 1.000 metri patrati si a necesitat o investitie de peste 400.000 de euro. COS intentioneaza sa se extinda anul urmator si in afara orasului, prin stabilirea unor filiale in orasele mari ale Romaniei precum Timisoara, Cluj, Brasov si altele.

Corporate Office Solutions s-a lansat pe piata din Romania in anul 1997, ca singurul distribuitor autorizat al produselor grupului Steelcase pe plan local. Compania detine un portofoliu de peste 500 de clienti printre care se numara Orange Vodafone, Cosmote, Coca-Cola, Michelin, Colgate-Palmolive, British American Tobacco, Philip Morris, Banca Mondiala, BRD – Groupe Société Générale, ABN AMRO, Generali, Aviva, Citibank, Microsoft, Oracle, Hewlett-Packard si altii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Câte firme și-au închis porțile în 2020
Setari Cookie-uri