Corporate Office Solutions (COS), importatorul exclusiv al mobilierului pentru birou Steelcase, estimeaza pentru acest an o crestere de peste 15% a cifrei de afaceri, fata de anul 2006 cand a raportat afaceri de 14,5 milioane euro, au declarat citati de NewsIn, reprezentantii companiei.
„Piata romaneasca de design pentru spatii pentru birouri si mobila de gen este in plina crestere, datorita expansiunii companiilor deja existente pe piata sau prin patrunderea unora noi, actiuni cauzate de boom-ul economic pe care Romania il traverseaza”, a declarat managing partner COS, Christophe Weller.

Valoarea pietei locale de mobilier pentru birou a fost estimata la 60 de milioane de euro, in 2006 si va inregistra o crestere de cel putin 10 – 15% anul acesta, potrivit reprezentantilor Corporate Office Solutions. Cele mai active sectoare generatoare de cerere au fost cel bancar, de telecomunicatii, automobile, IT, FMCG si servicii.

Corporate Office Solutions a inaugurat luna aceasta showroom-ul din cladirea Victoria Business Park, situata in Baneasa. Showroom-ul masoara 1.000 metri patrati si a necesitat o investitie de peste 400.000 de euro. COS intentioneaza sa se extinda anul urmator si in afara orasului, prin stabilirea unor filiale in orasele mari ale Romaniei precum Timisoara, Cluj, Brasov si altele.

Corporate Office Solutions s-a lansat pe piata din Romania in anul 1997, ca singurul distribuitor autorizat al produselor grupului Steelcase pe plan local. Compania detine un portofoliu de peste 500 de clienti printre care se numara Orange Vodafone, Cosmote, Coca-Cola, Michelin, Colgate-Palmolive, British American Tobacco, Philip Morris, Banca Mondiala, BRD – Groupe Société Générale, ABN AMRO, Generali, Aviva, Citibank, Microsoft, Oracle, Hewlett-Packard si altii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri