Simona Mihai a devenit noul director comercial al companiei de medicamente Terapia Ranbaxy preluand aceasta functie, la inceputul lunii iunie, de la Dragos Damian, CEO Terapia Ranbaxy
Dragos Damian, CEO Terapia Ranbaxy, a cumulat din octombrie anul trecut si pana in luna iunie atat functia de Director Comercial al companiei cat si pe cea de CEO.

In acelasi timp, departamentul de comunicare al companiei va fi condus de Ramona Tcaciuc care devine corporate communications manager.

Noul director comercial, Simona Mihai, s-a alaturat echipei Terapia in anul 2005 ca si marketing manager. Anul trecut, in vara, la inceputul procesului de integrare a operatiunilor Ranbaxy si Terapia, Simona Mihai a devenit director de marketing si vanzari. in noua functie, Simona Mihai a anuntat ca are ca obiectiv atingerea pozitiei de lider in fiecare categorie in care se lanseaza produse noi.

Ramona Tcaciuc, noul corporate communications manager al Terapia Ranbaxy s-a alaturat companiei in martie anul trecut cand ocupa pozitia de corporate PR officer si activeaza in domeniul comunicarii de aproape 10 ani.

In iunie, anul trecut, Ranbaxy Laboratories Ltd. a anuntat finalizarea procesului de achizitie de catre Ranbaxy Netherlands BV a 96,7% din compania romaneasca de produse generice Terapia SA. Operatiunile combinate ale Terapia Ranbaxy au pus bazele celei mai mari companii de produse generice din Romania. Numele comercial al companiei este Terapia Ranbaxy. Terapia Ranbaxy a inregistrat in anul 2006 o crestere de aproximativ 50% fata de 2005. La nivel comercial, pentru anul 2007, compania isi propune lansarea a peste 40 de produse noi.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri