Luxten Lighting Company infiinteaza compania AEM Timisoara

Actionarii Luxten Lighting Company SA Timisoara au hotarat la intalnirea din luna aprilie divizarea partiala a companiei prin desprinderea din patrimoniul sau a unei noi societati cu numele de AEM SA

Noua societate AEM SA va avea sediul in Timisoara si va produce aparatura si instrumente de masura, verificare si control. in urma divizarii, producatorul de surse de iluminat, Luxten Lighting Company SA isi va schimba domeniul principal de activitate in lucrari de instalatii pentru cladiri.

Dupa divizare, Luxten Lighting Company SA va avea un capital de 42,12 milioane lei, subscris si integral varsat, impartit in 42,12 milioane de actiuni cu o valoare nominala de un leu fiecare. Compania nou infiintata AEM SA va avea un capital social de 33,77 milioane lei, subscris si integral varsat, impartit in 33,77 milioane de actiuni cu o valoare nominala de un leu fiecare.

Luxten Lighting Company face parte din LLC Grup, care are sediul central in Romania si facilitati de productie in Bucuresti si Timisoara. Compania a inceput productia in 1949. in 1993, compania a fost privatizata primind o infuzie de capital de 18 milioane dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri