Afacerile Class-Mob Bucuresti au crescut cu 8% anul trecut

Distribuitorul de mobila Class-Mob Bucuresti a inregistrat anul trecut afaceri de 14,89 milioane lei, in crestere cu aproximativ 8% fata de anul 2005, cand cifra de afaceri s-a ridicat la 13,76 milioane lei, potrivit informatiilor publicate de companie in Monitorul Oficial, consultat de NewsIn.

Profitul brut raportat de Class-Mob Bucuresti anul trecut a fost de aproape 330.000 lei, in crestere cu 27% fata de 2005. Compania din Bucuresti a avut in 2006 peste 30 de salariati, aproximativ egal cu numarul de angajati din anul precedent.

Class-Mob a fost divizia de mobila de lux a grupului Mobexpert, pana in 2006 cand a fost preluata de Camelia Sucu.

Dan sucu, presedintele Grupului Mobexpert a platit pentru actiunile detinute de fosta sa sotie la cateva companii aproximativ 40 de milioane euro.

Cifra de afaceri a grupului Mobexpert s-a ridicat la 155 de milioane de euro in 2006, in crestere cu 7% fata de anul anterior. Reteaua Mobexpert numara patru magazine in Bucuresti, unul in Brasov si alte 27 in tara, urmand ca anul acesta sa deschida primul centru comercial de mobilier din afara tarii, la Sofia (Bulgaria). In afara Romaniei, Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). Compania exporta in Franta, Germania, Olanda si alte tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri