Tribunalul Pitesti a admis cererea Petrom de suspendare a deciziei prin care Agentia Regionala pentru Protectia Mediului a intrerupt activitatea Arpechim pentru o perioada de pana la sase luni, potrivit datelor instantei, relateaza NewsIn.
Instanta din Pitesti a intrerupt, in sedinta din 11 iunie, executarea decizia emise de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti potrivit careia era suspendata autorizatia integrata de mediu a rafinariei Arpechim, informeaza NewsIn. Suspendarea ramane valabila pana la pronuntarea instantei de fond, decizia tribunalului Pitesti putand fi atacata cu recurs in termen de cinci zile de la pronuntare.

Agentia pentru Protectia Mediului Arges a suspendat, la sfarsitul lunii mai, autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim din Pitesti, din cauza neindeplinirii de catre Petrom a mai multor angajamente, masura atragand dupa sine sistarea activitatii de productie pentru o perioada de pana la sase luni.

OMV a cumparat, in 2004, pachetul majoritar de actiuni al Petrom, cea mai mare companie petroliera a Romaniei. Contractul de privatizare a Petrom permite noului actionar majoritar, OMV, sa vanda Arpechim, Doljchim, statiile de distributie si zacamantul Suplacu in cadrul programului de restructurare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri