Vopselele care au proprietatea de a ecrana undele electromagnetice, lansate in cursul lunii aprilie la cel mai mare targ de profil desfasurat la Koln in Germania, au fost aduse si in Romania de compania DAW Benta, distribuitorul produselor Caparol. Vopselele din gama Wellness Farben - Caparol Sensitiv, Capasan si Electroshield - transforma locuinta in care sunt folosite intr-un spatiu mai sanatos multumita proprietatilor lor.

Astfel, aceste produse au capacitatea de ecranare a undelor electromagnetice, purificare a aerului din incaperi, fixare fotocatalitica in perete a particulelor organice din aer, respectiv proprietati antialergice. Un alt produs spectaculos lansat de aceasta companie in tara noastra este Capadecor Arte Twin, un material decorativ de interior, a carui particularitate consta in aplicarea simultana a doua sau mai multe componente de diferite culori printr-o tehnica speciala de spacluire. Astfel se obtine un efect de spatialitate tridimensionala.

Produsele Caparol au o traditie de 110 ani, fondatorul marcii fiind si cel care a inventat vopseaua de dispersie, primii lianti folositi fiind si cei care au dat numele companiei. DAW Benta este o asociere cu grupul german DAW, proprietarul marcii Caparol, care este lider de piata in toate tarile de limba germana, cu grupul de firme Benta. "Piata de vopsele de dispersie in Romania se cifreaza la aproximativ 60-70 milioane euro pe an. Noi am avut anul trecut o cifra de afaceri de circa 5,6 milioane euro, iar pentru acest an ne propunem sa trecem de 8,5 milioane euro. De asemenea, planificam investitii pentru acest an de circa 1,6 milioane euro", a afirmat Remus Benta Jr., directorul general al DAW Benta Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri