Grupul Rompetrol a dezmintit, ieri, prin intermediul unui comunicat remis Bursei de Valori, faptul ca ar intentiona sa realizeze fuziunea dintre rafinariile Rompetrol SA (Vega) si Rompetrol Rafinare (Petromidia), asa cum a aparut recent intr-un cotidian central, lucru care a avut efecte nedorite pentru companiile in cauza pe piata de capital.

"Precizam ca Grupul Rompetrol nu urmareste fuziunea dintre companiile Rompetrol S.A. si Rompetrol Rafinare S.A., chiar daca in ultima perioada a analizat mai multe posibilitati privind restructurarea grupului, in avantajul actionarilor entitatilor listate", se arata in comunicatul grupului. Confuzia a fost creata, conform oficialilor companiei, de posibilitatea unei fuziuni intre companiile Romoil si Rompetrol Downstream, subsidiare ale Rompetrol Rafinare, operatiune care ar duce la optimizarea functionarii acestora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri