Potrivit lui Ghita, Divizia de petrol si gaze a Brenntag Romania a avut, anul trecut, o cifra de afaceri de 315.500 de euro.

Responsabilul Brenntag a mai spus ca, pentru perioada 2007-2008, divizia de petrol si gaze vrea sa puna un accent mai mare pe furnizarea de servicii in detrimentul, dar fara eliminarea vanzarii efective de produse.

De asemenea, divizia are in plan un proiect de curatire a unei conducte printr-o tehnologie speciala, dar si un proiect de serviciu de injectare a agentului de activare a catalizatorilor intr-o rafinarie romaneasca, dupa cum a mai afirmat Laurentiu Ghita.

Citeste si:

Divizia de petrol si gaze a Brenntag a fost infiintata in martie 2004 si are in oferta atat chimicale, cat si produse si servicii pentru curatarea chimica a conductelor de transport titei, gaze, produse petroliere, precum si a statiilor de uscare si tratare a gazelor.

Brenntag Romania comercializeaza o gama larga de chimicale pentru toate ramurile industriale, asigurand totodata si servicii precum transportul, mixarea, ambalarea sub licenta sau curatarea ecologica.