Distribuitorul de medicamente ADM Farm Bucuresti a avut o crestere de 40% in primele luni ale anului 2007, fata de aceeasi perioada din 2006, cifra de faceri inregistrata in aceasta perioada ridicandu-se la 90 milioane de lei (27 milioane euro).

Pentru intregul an 2007, distribuitorul de medicamente ADM Farm Bucuresti, estimeaza afaceri de 300 milioane lei (90,1 milioane euro).

In urma finalizarii rezultatelor financiare auditate pe 2006, ADM Farm a avut o crestere a cifrei de afaceri in 2006 de 49,9% fata de 2005 si o evolutie a profitului net superioara cifrei asteptate. Astfel profitul net al anului 2006 este de peste 2 milioane euro, de aproape trei ori mai mare decat rezultatul anului precedent.

Cresterea cifrei de afaceri s-a reflectat si in castigarea a trei pozitii in topul distribuitorilor de medicamente pe segmentul de retail (farmacii), ADM Farm situandu-se in acest moment pe locul sapte.

Alti indicatori comunicati fac referire la rata profitabilitatii care atinge in 2006 o valoare de 3,53%, de peste doua ori mai mare decat in anul anterior, rentabilitatea investitiilor de 4,75% an 2006 fata de 2,19% in anul 2005.

“Ne-am propus o crestere sanatoasa a ADM Farm, ceea ce inseamna in primul rand un serviciu de mare calitate acordat clientilor si in acelasi timp vanzari care sa ne poata asigura dezvoltarea in continuare a firmei si nu castigarea de cota de piata cu orice pret”, a declarat Dragos Pop, directorul general al companiei.

AMD Farm are o retea nationala de 8 depozite. Pe langa activitatea de distributie, ADM Farm desfasoara si activitati de retail prin intermediul retelei de farmacii care activeaza sub brandul SANTE, aflata in curs de dezvoltare prin deschiderea de noi de farmacii, atat in Bucuresti cat si in restul tarii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
In 2019, piata farma a inregistrat rate de crestere de peste 20%