Reteaua grupului de firme Angst, unul dintre cei mai importanti jucatori interni din industria carnii, se va extinde in acest an prin deschiderea a cinci noi magazine in zona de vest a tarii, atingand astfel un numar total de 29 de unitati

Angst va deschide doua magazine in Cluj si trei magazine in Oradea cu sprafate cuprinse intre 300-500 metri patrati, potrivit conducerii companiei. Strategia Angst de devoltare in zona de vest a tarii a inceput in ianuarie 2007, odata cu intrarea pe piata din Cluj, prin asocierea cu procesatorul local Discovery si ulterior prin deschiderea primului magazin din oras, au adaugat oficialii Angst.

"Pentru amenajarea magazinelor la standardele impuse de companie, se va face in prima faza o investitie de un milion euro. Pana la sfarsitul anului aceasta suma poate fi suplimentata pentru a adapta magazinul la solicitarile clientului", a declarat presedinte al Angst, Sorin Minea.

Compania deruleaza in acest an si o investitie de aproape trei milioane euro, pentru deschiderea unei noi unitati de productie la Buftea.

Cifra de afaceri a companiei Angst a inregistrat, in primul trimestru al anului 2007, o crestere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar profitul a crescut cu 20 de procente. Cresterea cifrei de afaceri a avut la baza cererea de consum si a avut ca rezultat diversificarea gamei de produse.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
TOP cei mai mari producatori de carne si mezeluri