Reteaua grupului de firme Angst, unul dintre cei mai importanti jucatori interni din industria carnii, se va extinde in acest an prin deschiderea a cinci noi magazine in zona de vest a tarii, atingand astfel un numar total de 29 de unitati
Angst va deschide doua magazine in Cluj si trei magazine in Oradea cu sprafate cuprinse intre 300-500 metri patrati, potrivit conducerii companiei. Strategia Angst de devoltare in zona de vest a tarii a inceput in ianuarie 2007, odata cu intrarea pe piata din Cluj, prin asocierea cu procesatorul local Discovery si ulterior prin deschiderea primului magazin din oras, au adaugat oficialii Angst.

"Pentru amenajarea magazinelor la standardele impuse de companie, se va face in prima faza o investitie de un milion euro. Pana la sfarsitul anului aceasta suma poate fi suplimentata pentru a adapta magazinul la solicitarile clientului", a declarat presedinte al Angst, Sorin Minea.

Compania deruleaza in acest an si o investitie de aproape trei milioane euro, pentru deschiderea unei noi unitati de productie la Buftea.

Cifra de afaceri a companiei Angst a inregistrat, in primul trimestru al anului 2007, o crestere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar profitul a crescut cu 20 de procente. Cresterea cifrei de afaceri a avut la baza cererea de consum si a avut ca rezultat diversificarea gamei de produse.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri