"Este un privilegiu si o provocare de a dezvolta in continuare operatiunile British Airways in Romania. intelegerea avansata a regiunii si experienta indelungata in domeniul aviatiei, cumulate cu cunostintele locale ale ehipei mele de la Bucuresti, vor contribui la mentinerea in top a serviciilor si brandului British Airways in Romania”, a declarat directorul pentru Romania si Bulgaria, Emil Delibashev.

Potrivit reprezentantilor companiei britanice, numirea a survenit in urma recentelor schimbari manageriale si se aliniaza unor structuri de conducere din regiunea Central si Est Europeana.

“Emil Delibashev este Director Comercial in Bulgaria de sase ani si a contribuit la dezvoltarea operatiunilor locale British Airways de la 5 zboruri pe saptamana in 2001 la 13 zboruri saptamanale in prezent, 9 de la Sofia si 4 de la Varna”, a precizat director comercial pentru Europa Centrala si de Est si Africa de Nord, Darren Peek. Acesta a adaugat ca Delibashev lucreaza la British Airways din anul 1999, initial pe postul de coordonator de calatorii si Account Manager, pana in 2001 cand a devenit Director Comercial. Avand studii in Turism International, Emil Delibashev a urmat o cariera in industria turismului, lucrand in prealabil in cadrul unor operatori turistici din Bulgaria si Marea Britanie.

Citeste si:

La inceputul lunii iunie, operatorul britanic a anuntat ca directorul comercial din Romania, Corina Enciu, va parasi compania. Acesta s-a alaturat companiei aeriene Delta Air Lines care a inaugurat in urma cu doua saptamani o cursa directa Bucuresti-New York.