Reteaua germana de magazine de tip discount, Plus, a deschis la Brasov al 40-lea magazin din Romania in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro

Prezenta retelei Plus la Brasov se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.

“Magazinul Plus de la Brasov este cea de-a sasea deschidere din acest an, urmand ca pana la sfarsitul lui 2007 sa mai lansam in jur de 20 de magazine, majoritatea in orase noi din Romania. Conform planurilor noastre de expansiune - pe termen lung - intentionam sa deschidem mai multe magazine in Brasov. Astfel, incepand cu luna august a acestui an, brasovenii vor avea la dispozitie doua magazine” a declarat director general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Noul magazin Plus are o suprafata de circa1.040 metri patrati, dintre care 840 metri patrati suprafata de vanzare si 200 metri patrati spatii aferente. Magazinul respecta un format standard si dispune de 90 de locuri de parcare. Aprovizionarea magazinului din Brasov se face zilnic din centrul logistic situat la Ploiesti.

Plus Discount va deschide saptamana viitoare un magazin la Arad, urmand ca la inceputul lunii iulie sa fie deschis noul supermarket din Baia Sprie.

Magazinele Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip detergenti, cosmetice, hrana de animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Plus este marca a grupului Tengelmann si exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.100 de magazine Plus in noua tari europene precum Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania. Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 de miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt miniMax Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si