Lantul israelian de imbracaminte TNT a deschis, saptamana aceasta, in Romania, primul magazin din Europa Centrala si intentioneza sa isi extinda reteaua la 40 de unitati, in urmatorii trei ani

"Pana la sfarsitul lunii noiembrie compania intentioneaza sa mai deschida doua magazine in Bucuresti si in Pitesti, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie inaugurate in total cinci magazine si 40 in urmatorii trei ani", potrivit directorului de dezvoltare al TNT, Olly Honigman.

Primul magazin din tara al companiei TNT a fost deschis in centrul comercial Euromall din Pitesti, in urma unei investitii de un milion de shekeli (180.000 euro).

Honigman a adaugat ca Romania este tara ideala pentru expansiunea TNT pe piata internationala de profil, datorita unor cerecetari in domeniu care au demonstrat ca tara noastra exista o cerere puternica pentru produsele de moda adresate tinerilor.

In paralel cu expansiunea pe piata romaneasca, TNT a semnat de asemenea, un contract de franciza cu o companie din Rusia care are o experienta vasta in acest domeniu si care detine peste 160 magazine. TNT preconizeaza ca primul magazin al retelei din Rusia va fi deschis in 2008.

Marca TNT a fost lansata in 1999 si apartine companiei Honigman & Sons Ltd. Lantul israelian TNT comercializeaza articole de de imbracaminte adresate tinerilor, avand in prezent 57 de magazine in Israel.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
De ce sa vii la Fashion ROute 2019: afli care e solutia castigatoare