Hame investeste patru milioane de euro pentru fabrica

Grupul Hame, porducator de pateuri si ketch-up, inaugureaza astazi fabrica de la Caracal, a carei reconstructie a necesitat investitii de patru milioane de euro, a declarat directorul general al Hame, Leos Novotny.

"Maine (astazi – n.r.) inauguram fabrica de la Caracal, unde vom avea 275 de angajati. Investitia facuta pentru reconstructia acestei fabrici se ridica la patru milioane de euro", a spus Novotny.

Potrivit acestuia, fabrica va produce 15 feluri de pateuri, compania intentionand sa se extinda pe piata din Romania cu produse din carne, ketch-up, alimente pentru sugari.

"In Cehia si in Slovacia suntem lideri de piata in ceea ce priveste productia de pateuri si ketch-up. Pe termen lung, intentionam sa ne extindem si pe piata din Romania”, a precizat directorul Hame.

De asemenea, acesta a mai aratat ca proiectele de viitor ale companiei vizeaza si extinderea retelei de distributie.

"Cautam clienti pentru distributie si suntem foarte deschisi dialogului cu distribuitorii din Romania", a declarat Novotny.

Potrivit acestuia, valoarea totala a investitiilor grupului Hame, in anul 2006, a fost de 20 milioane euro, iar cifra de afaceri a companiei, pentru aceeasi perioada a fost de 160 milioane euro.

Grupul Hame este prezent pe piata romaneasca din anul 2003, investitiile realizate pana acum fiind, potrivit directorului general, cele patru milioane de euro pentru reconstructia fabricii de la Caracal.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri