Practic Bucuresti ia credite in valoare de 50 mil. euro pentru achizitia de imobile

Practic SA Bucuresti imprumuta aproximativ 50 milioane euro pentru achizitia de imobile in Capitala, dar si pentru refinantarea unor alte credite, garantand cu bunuri aflate in patrimoniu.

Primul imprumut, in valoare de 16,16 milioane euro va fi realizat de la Banca Romaneasca SA - membra a National Bank Of Greece. Banii vor fi folositi pentru acizitia unor imobile in mai multe zone ale Capitalei, iar pentru acest credit, Practic Bucuresti va garanta cu ipoteci asupra unor cladiri si spatii comerciale aflate in patrimoniul societatii.

Cel de-al doilea credit de 23,55 milioane euro contractat de la Banca Romaneasca SA va fi folosit pentru refinantarea unui alt imprumut pe care Practic Bucuresti il are la Alpha Bank Romania, dar si pentru finantarea unor imobile. Garantiile societatii sunt si de aceasta data bunuri imobile.

Actionarii prezenti in cadrul adunarii generale au aprobat cu votul reprezentand 90,74% din totalul capitalului social ca 330.000 euro din creditul contractat de la Banca Romaneasca SA sa fie folositi pentru refinantarea creditului acordat de Alpha Bank Romania societatii.

Conducerea Practic Bucuresti a mai hotarat la sfarsitul lunii februarie contractarea de catre societate a unui credit in valoare de 9,85 milioane euro de la Banca Comerciala SA - membra a National Bank Of Greece, iar garantarea imprumutului se va face cu o ipoteca asupra unui imobil situat pe strada Biserica Amzei din sectorul 1.

Practic are un capital social de 1,48 milioane lei si este specializata in inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Actionarul semnificativ al companiei este Zerlin Dimofte, care in februarie 2007 detinea 48,47% din capital. Compania International Business Trading Corporation controla 32,15% din capital, iar Mihai Bejenaru 10,12%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri