Carrefour Romania intra pe zona serviciilor de turism

Unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul retailului Carrefour Romania a lansat luna aceasta pe piata romaneasca serviciile de turism ale grupului prin agentia Carrefour Voiaj ce numara in prezent patru puncte de lucru, potrivit informatiilor publicate pe pagina de internet a companiei.

Cele patru puncte de lucru din tara ale companiei Carrefour Voiaj se afla in Ploiesti, Brasov si Bucuresti (in centrele comerciale Carrefour Baneasa si Carrefour Militari).

Carrefour Voiaj ofera clientilor servicii precum "cardul Carrefour" si "serviciul bilete de avion". Agentiile Carrefour Voiaj ofera consiliere clientilor pentru alegerea celei mai potrivite optiuni de a ajunge la destinatia dorita, acestia avand posibilitatea de a se informa, de a rezerva locuri si de a cumpara bilete de avion, pe zboruri regulate, interne si internationale, pentru aproape orice destinatie si companie aeriana. Totodata agentia de turism Carrefour Voaiaj ofera bilete de avion pentru clasele Economy si Business, catre cele mai mari orase din lume.

Carrefour Voiaj este divizia agentiei Carrefour Voyages care a fost infiintata in anul 1990 si are peste 90 de puncte de lucru in Franta. In 2005, Divizia de turism a grupului Carrefour a inregistrat venituri de aproximativ 224 milioane euro.

Reteaua Carrefour Romania include in prezent sapte hipermarketuri in Ploiesti, Constanta, Brasov si Bucuresti. Compania a vandut, anul trecut, prin cele sapte magazine, produse in valoare de 608,9 milioane de euro, reprezentand o crestere cu 39% fata de 2005. Carrefour Romania isi va extinde anul acesta, reteaua de hipermarketuri cu trei magazine, doua la Iasi si unul la Cluj- Napoca, investitia totala fiind estimata la aproximativ 60 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri