Producatorul de materiale de constructie Forever Pipe a lansat recent MillCell, un material termoizolant pe baza de sticla, 100% ecologic, ce va fi produs in doua fabrici, la Campina si Lugoj, pentru constructia carora compania a investit aproximativ 4,5 milioane euro.
Prima fabrica va fi lansata la Campina, urmand ca cea de a doua sa fie inaugurata anul viitor. Cele doua fabrici vor avea o suprafata de 4000 mp fiecare, iar capacitatea lor de productie va fi de 72.000 de metri cubi pe an.

MillCell poate fi folosit la izolatii termice pentru pereti, podele, hale industriale, terase sau gradini, lucrari de infrastructura rutiera si feroviara.

Noul material de constructie este un produs ecologic nou, obtinut din expandarea sticlei sub forme de granule de diferite marimi. Acesta se foloseste in infrastructuri rutiere si feroviare, sisteme de izolatii termice si fonice pentru cladiri civile si industriale si sisteme de terase inierbate.

Cele doua fabrici vor produce 100% MillCell in Romania prin colectarea si revalorificarea deseurilor de sticla, conform declaratiilor directorului general al Forever Pipe, Mihai Tanjala.

Pentru productie, fabrica de la Campina va avea nevoie de o cantitate de aproximativ 12 tone de sticla pe zi. "Probabil ca va fi destul de dificil sa o colectam, deoarece in Romania nu exista aceasta practica a reciclarii", a spus directorul de productie Forever Pipe, Andreea Alexandrescu.

Forever Pipe a fost infiintata in 2001 si produce caramizi si BCA si detine o importanta flota auto oferind servicii de transporturi rutiere de marfuri. Compania a realizat in 2006 o cifra de afaceri de doua milioane de euro.

Capacitatea fabricii de caramida de la Lugoj este de 27 milioane de unitati anual. Asociatii Forever Pipe sunt firma Acvilian Belintan si Alexandra Tanjala, persoana fizica cu parti sociale egale, respectiv 50%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri