Agricola Bacau investeste 5,5 mil. de euro pentru productia de carne de pasare

Agricola Bacau va investi 5, 5 milioane de euro pana in 2008, principalele obiective ale planului investitional fiind modernizarea abatorului de pasari, cresterea capacitatii de productie si realizarea unei statii moderne de epurare a apelor uzate

"Etapele planului de investitii presupun inlocuirea liniei tehnologice automatizate, cu efect direct de crestere a capacitatii la 35.000 tone in viu anual, marirea capacitatii de refrigerare, implementarea sistemului de ambalare BDF si realizarea unei statii moderne de epurare a apei uzate.

Agricola Bacau a anuntat lansarea unei linii de ambalare in atmosfera controlata, sistem BDF, pentru realizarea careia a investit 200.000 de euro. Prin lansarea acestei linii de ambalare Agricola Bacau doreste ca, pana in 2008, produsele refrigerate sa reprezeinte 80 % din totalul de produse din carne comercializate.

In prezent, Agricola Bacau detine 16 % din productia de carne de pasare realizata in unitatile specializate din Romania, cifra care ii confera pozitia de lider, cu o cota de piata de 10 % pe segmentul carnii de pasare si o notorietate de 78 % in randul consumatorilor.

In 2006, Agricola a realizat o cifra de afaceri de 246.153.000 de lei si pentru acest an se estimeaza o cifra de afaceri de 252.366.000 de lei. Agricola Bacau este un grup de firme format din Agricola International, Comcereal, Aicbac, Europrod, Conagra, Agriconstruct si Bac Print.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri