"Etapele planului de investitii presupun inlocuirea liniei tehnologice automatizate, cu efect direct de crestere a capacitatii la 35.000 tone in viu anual, marirea capacitatii de refrigerare, implementarea sistemului de ambalare BDF si realizarea unei statii moderne de epurare a apei uzate.

Agricola Bacau a anuntat lansarea unei linii de ambalare in atmosfera controlata, sistem BDF, pentru realizarea careia a investit 200.000 de euro. Prin lansarea acestei linii de ambalare Agricola Bacau doreste ca, pana in 2008, produsele refrigerate sa reprezeinte 80 % din totalul de produse din carne comercializate.

In prezent, Agricola Bacau detine 16 % din productia de carne de pasare realizata in unitatile specializate din Romania, cifra care ii confera pozitia de lider, cu o cota de piata de 10 % pe segmentul carnii de pasare si o notorietate de 78 % in randul consumatorilor.

Citeste si:

In 2006, Agricola a realizat o cifra de afaceri de 246.153.000 de lei si pentru acest an se estimeaza o cifra de afaceri de 252.366.000 de lei. Agricola Bacau este un grup de firme format din Agricola International, Comcereal, Aicbac, Europrod, Conagra, Agriconstruct si Bac Print.