Lantul international de cafenele Hard Rock Cafe va deschide, in toamna, prima cafenea din Romania, ce va fi situata in parcul Herastrau pe o suprafata de 2.000 metri patrati, potrivit informatiilor de pe pagina de internet a companiei.

Hard Rock Cafe Herastrau este destinata atat localnicilor, cat si turistilor, fiind situata in apropierea Arcului de Triumph. Cafeaneaua din Herastrau este una dintre cele mai mari locatii marca Hard Rock Cafe din Europa, incluzand 450 de locuri inauntru si o terasa de 250 de locuri cu vedere spre lac.

"Cele mai interesante piete sunt cele din Estul Europei, America de Sud si Asia", a declarat directorul executiv Hard Rock Cafe International Inc, Hamish Dodds. Reprezentantii companiei au adaugat ca intentioneaza sa deschida cefenele, hoteluri si cazinouri marca Hard Rock in China, India si in Estul Europei si sa dubleze marimea afacerii.

La nivel international Hard Rock Cafe detine peste 120 de cafenele in Amsterdam, Paris, Roma, Detroit, Orlando, Baltimore, Denver, New York, Chicago, Edinburgh si in alte orase.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si