Reteaua germana de magazine de tip discount „Plus“ a deschis, marti, la Arad, al 41-lea magazin din Romania, printr-o investitie de 1,5 milioane de euro si cu o suprafata de 1.380 mp, din care 1.080 mp suprafata de vanzare, transmite NewsIn.

Magazinul este o constructie de tip „freestander“ si este amplasat intr-o zona comerciala complet noua a Aradului, alaturi de alte retele de magazine. Acesta respecta formatul si standardul si dispune, alaturi de celelalte magazine din cadrul zonei comerciale, de circa 400 de locuri de parcare.

„Magazinul Plus de la Arad este cel de-al saptelea inaugurat in acest an, urmand ca pana la sfarsitul lui 2007 sa mai lansam in jur de 19 magazine, majoritatea in orase noi din Romania“, a declarat Uwe Klostermann, director general Plus Discount Romania. Directorul expansiune pe zona de vest, Savin Batinas, a declarat la randul sau ca „Plus“ urmeaza sa mai deschida inca trei magazine in municipiul Arad, in prezent cautandu-se locatii pentru acestea.

Sortimentul magazinului „Plus“ include atat articole marca „Plus“, cat si articole premium la preturi foarte accesibile. „Plus“ ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Pe langa aceste produse, clientul beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Prezenta retelei Plus la Arad se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori. Plus este un brand care exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este deja prezenta cu aproximativ 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in noua tari europene, precum Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania. Filosofia retelei Plus consta in a oferi produse de calitate superioara la preturi permanent scazute.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si