Spar se duce la Ramnicu Valcea

Reteaua grupului olandez Spar va deschide un nou magazin in Ramnicu Valcea, amplasat in cadrul mallului River Plaza, investitie ce se ridica la aproximativ 900.000 euro, transmite NewsIn.

Spar a deschis primului magazin din acest an la Hateg pe 1 martie, iar pe 14 iunie a mai inaugurat unul la Medias, in urma unei investitii de 2,8 milioane euro. Oficialii companiei sustin ca alte orasele vizate pentru acest an sunt: Constanta, Orsova, Lugoj, Simeria, Turda, Targu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Oradea si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor.

"Dezvoltatorii nostri ne ofera siguranta a opt proiecte deja definitivate, iar strategia procesului de dezvoltare pentru anul 2007 ramane neschimbata. Ne propunem, asa cum am si inceput intrarea pe piata in 2006, un ritm alert al deschiderilor in a doua jumatate a anului", declara Rino Tizzanini, director general Spar in Romania.

Incepand cu a doua jumatate a anului 2006, Spar a deschis noua magazine opt supermarketuri in orasele Arad, Resita, Deva, Odorheiu Secuiesc, Alba Iulia si Hateg si un hipermarket la Targu Mures, investitia totala ridicandu-se la 17,5 milioane de euro.

Obiectivul de dezvoltare a companiei pe termen mediu este formarea unui lant de 55 de magazine. Din perspectiva strategiei pe termen lung, Spar isi propune sa deschida magazine in toate orasele importante ale tarii, ajungand la un total de 250 de centre comerciale la nivel de Romania, potrivit oficialilor companiei.

Spar a fost fondat in anul 1932 in Olanda. "Spar" inseamna "bradul de Craciun", a carui reprezentare este si sigla magazinelor Spar. La nivelul intregii lumi, numarul total al magazinelor Spar este de peste 15.000, cu o cifra de afaceri totala de 27,9 miliarde de euro in 2005, extins pe 4 continente in 34 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri