Firma de consultanta manageriala candidus GmbH (www.candidus.com) cu sediul in Munchen- Germania a anuntat infiintarea unei subsidiare in Romania. Noua companie, candidus Romania, va avea responsabilitatea coordonarii si implementarii proiectelor de consultanta candidus atat in Romania cat si in celelalte tari din regiunea Europei de Sud-Est.

“In ultimii trei ani am derulat cu succes proiecte pentru clienti din Europa de Est, inclusiv Romania. Sprijinul nostru a fost axat in principal pe domenii precum supply chain management, implementarea strategiilor, restructurari de procese si reorganizari. Credem ca mediul de afaceri din Romania se afla la inceputul unei perioade de cresteri semnificative, in care din ce in ce mai multe companii vor apela la servicii de consultanta de calitate pentru a face fata cu succes unei competitii in crestere. De aceea am decis sa infiintam o subsidiara candidus care sa aiba responsabilitatea operatiunilor noastre de aici, avand intregul sprijin din partea echipelor noastre internationale formate din consultanti extrem de experimentati” a spus Stefan Treiber, managing director si co-fondator al candidus GmbH.

candidus Romania va fi condusa de catre Dumitru Matei, care a fost numit in pozitia de managing director. El are peste 15 ani de experienta in industria bunurilor de consum si in cea de retail, unde a detinut pozitii de top management, si in calitate de consultant in proiecte internationale. “Sunt extrem de motivat de asumarea unui rol de leadership intr-o echipa dinamica, experimentata si profesioniste” a spus Dumitru Matei, care a adaugat ca “Suntem nerabdatori sa sprijinim in continuare companiile romanesti pentru ca acestea sa obtina cresteri profitabile, prin aplicarea solutiilor si metodelor noastre care si-au dovedit deja eficienta”.

Infiintata in 2002, candidus este o companie germana de consultanta care ofera solutii in domenii precum Strategie si Organizare, Inovatii, Marketing si Vanzari, Excelenta Operationala, Finante si Controlling, Restructurare, Integrare sistemica, dar si in domeniul investitiilor private de capital (Private Equity/Venture Capital). candidus pune la dispozitie o expertiza valoroasa in mai multe industrii (ex.iIndustria productiei de Automobile, a utilitatilor, a bunurilor de consum si retail, a constructiilor de masini, etc). candidus opereaza in prezent in tari din centrul, nordul si estul Europei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri