Raiffeisen Leasing a semnat cu grupul romanesc Continental Hotels doua contracte de finantare in valoare totala de 18,4 milioane euro pentru doua hoteluri, pe o perioada de 15 ani, anunta NewsIn.
Primul proiect finantat este "Continental" Arad cu o valoare finantata de 8,4 milioane euro, iar al doilea proiect este "Ibis Parlament" Bucuresti, a carui valoare finantata este de 10 milioane euro.

"Aceasta finantare de tip sale-and-lease-back ofera clientului o anumita relaxare financiara, in sensul ca poate utiliza fondurile astfel atrase pentru investitii pe termen lung sau pentru capital de lucru, avand pe toata perioada de leasing drepturile de utilizare ale imobilului respectiv", a spus directorul general al Raiffeisen Leasing, Mihaela Mateescu.

Lantul de hoteluri "Continental" numara 13 hoteluri in toata tara. "Continental" Arad, clasificat la patru stele, cu un numar de 160 de camere, se afla situat in centrul municipiului Arad si are un impact pozitiv asupra dezvoltarii economiei si turismului din zona.

"IBIS Parlament" este unul dintre cele trei hoteluri Ibis din Romania si se afla in zona centrala a Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului. Cotat la categoria de trei stele, acesta a fost inaugurat in iunie 2005 si pune la dispozitia clientilor 161 de camere.

Leasingul imobiliar este un segment prioritar pentru Raiffeisen Leasing, alaturi de leasingul pentru echipamente. Compania a mai anuntat ca, in prezent, are in derulare negocieri pentru finantarea de cladiri pentru birouri si spatii industriale.

Raiffeisen Leasing a incheiat in primele cinci luni ale anului curent aproape 2.500 de contracte, in valoare toala de 114 milioane de euro. Segmentul de vehicule detine, in continuare, ponderea cea mai importanta in portofoliu, respectiv 81%, cu o valoare totala de 92 milioane euro.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare (ALB) din 2004 si are un capital social de 14,93 milioane lei. Raiffeisen - Leasing International GmbH detine 99,9% din actiunile Raiffeisen Leasing IFN SA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri