Bucurestenii care vor sa cumpere produse de la magazinul IKEA din Baneasa pot apela gratuit, de marti, la unul din autobuzele, care vor circula pe cele trei trasee introduse de companie si care vor acoperi cele mai importante zone din Capitala

Cele trei linii de autobuze vor circula, din ora in ora, dus si intors, pe urmatoarele rute: Piata Sudului – Abator – Vitan – Dristor – Muncii – Iancului – Obor – stefan Cel Mare (in zona intrarii la metrou) – Vacarescu (langa Billa) – Magazinul Ikea; Luica – Piata Progresul – Eroii Revolutiei – Tineretului – Budapesta – Sfantul Gheorghe – Piata Romana – Piata Victoriei – Magazinul Ikea si Tricodava – Moghioros – Plaza Romania – Uverturii – Piata Crangasi – Turda-1Mai – Magazinul Ikea.

Liniile de transport gratuite intorduse de Ikea pentru cei care doresc sa viziteze magazinul din Baneasa vor fi disponibile in zilele lucratoare ale saptamanii, de luni pana vineri. Primele curse catre magazinul Ikea pleaca la ora 9.00 dimineata de la capatul liniilor de transport si vor continua circula pana la ora 19.00. in sens invers, pe traseul de intoarcere de la magazinul Ikea catre oras, prima cursa va pleca la ora 11.00 dimineata, iar ultima la ora 21.00.

"Avem in momentul de fata 12 microbuze si autobuze care vor circula din ora in ora si vor transporta pasagerii de pe cele trei rute catre magazin", a declarat retail manager Ikea Romania, Cornel Oprisan.

Producatorul suedez de mobila Ikea a deschis primul sau magazin din Romania in zona bucuresteana Baneasa in luna martie. Magazinul a inregistrat vanzari de aproximativ cinci milioane euro in primele trei saptamani de la deschidere. Ikea estimeaza in 2007, o cifra de afaceri de 40 milioane euro potrivit lui Michael Lloyd membru in Consiliul de Administratie al Moaro Trading, firma care opereaza conceptul Ikea prin sistem de franciza.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cîţu: "IMM Invest funcţionează foarte bine". Câte companii au luat finanţare
Setari Cookie-uri