Compania Flamingo International (FLA), listata la Bursa de Valori Bucuresti, a primit acordul actionarilor pentru a rascumpara din piata de capital un pachet echivalent cu 0,98% din capital, pentru a putea acorda actiuni gratuite salariatilor in cadrul a doua programe de fidelizare.

In cadrul primului program, compania va rascumpara un pachet echivalent cu 0,7% din actiuni din piata bursiera va fi prima etapa a programului Share Options Plan 2007-2010. Compania intentioneaza sa rascumpere un maximum de 0,28% din capital pentru Share Purhcase Program 2007.

Ttotodata, actionarii companiei au decis intreruperea celor doua programe in cazul in care politica societatii va impune o astfel de masura, precizeaza comunicatul.

Flamingo International a afisat un profit net in primul trimestru de 1,3 milioane lei, iar afacerile companiei au scazut pana la 101,86 milioane lei, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti. Flamingo a incheiat primul trimestru din 2006 cu o pierdere de 3,03 milioane lei. Cifra de afaceri a companiei a fost, in primele trei luni de 101,86 milioane lei (peste 30 milioane euro), cu 5,3% mai mica decat in perioada similara a anului trecut. In primul trimestru din 2006, Flamingo a avut afaceri de 107,63 milioane lei.

Flamingo International SA a afisat pe 2006 o pierdere de 22,75 milioane lei, din cauza consolidarii grupului dupa preluarea companiei Flanco, dupa ce in anul precedent compania a obtinut un profit de opt milioane lei. Cifra de afaceri a companiei a scazut cu 6,3% pana la 193,7 milioane lei fata de anul anterior, cand a afisat afaceri de 206,8 milioane lei.

Capitalul social al companiei este de 77,9 milioane lei, divizat in 779 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actiunile sale se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti si au incheiat sedinta de marti la 0,405 lei ceea ce dus la o capitalizare de 315,51 milioane lei (101,12 milioane euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri