Reteaua germana de magazine de tip discount, Plus, a inaugurat la Baia Sprie al 42-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane euro.

“Magazinul din Baia Sprie este in momentul de fata cel mai nordic punct al retelei noastre, urmand ca pe viitor sa deschidem si alte magazine in aceasta regiune a Romaniei” a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata aproximativa de 1.380 metri patrati, dintre care 1.080 metri patrati suprafata de vanzare si 300 metri patrati spatii aferente. Magazinul respecta un format standard si dispune de 70 de locuri de parcare. Aprovizionarea magazinului din Baia Sprie se face zilnic din centrul logistic situat la Ploiesti.

Prezenta retelei Plus la Baia Sprie se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.

Magazinele Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip detergenti, cosmetice, hrana de animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Plus este marca a grupului Tengelmann si exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.100 de magazine Plus in noua tari europene precum Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania. Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 de miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt miniMax Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si