Altex a inchiriat 15.000 metri patrati in parcul Cefin

Altex, liderul pietei romanesti de retail in domeniul produselor electronice, electrocasnice si IT&C, va dezvolta in parcului logistic Cefin, cel mai mare spatiu de depozitare al companiei care se intinde pe o suprafata de 15.000 metri patrati

Retailerul a semnat contractul de inchieriere al spatiului logistic cu fondul de investitii austriac Europolis, pe o perioada de cinci ani cu posibilitate de extindere. Altex a inchiriat astfel depozitul clasa A situat la iesirea spre Autostrada Bucuresti-Pitesti pentru a asigura un timp de raspuns foarte scurt fata de piata Bucurestiului. Compania mai detine sase platforme logistice la nivel national, dar noul spatiu de depozitare din Parcul Cefin este cel mai mare al retelei.

Parcul Logistic Cefin este dezvoltat pe o suprafata de 80 de hectare, avaad deja construiti 120.000 mp de depozite de clasa A, din cei 320.000 mp suprafata finala a parcului la sfarsitul anului 2010, fiind astfel recunoscut ca si cel mai mare si modern parc logistic din sud-est-ul Europei. Pe langa cladiri de birouri si centre comerciale, portofoliul de parcuri logistice Europolis contine 1.538.000 mp de depozite de clasa A, intr-o retea dezvoltata in Europa Centrala si de Est, cu proiecte finalizate cu succes in tari precum Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Ukraina si Rusia. Acest fapt situeaza Europolis intre primii trei investitori din Europa in distributie si facilitati de depozitare.

Retailerul de electronice si electrocasnice Altex a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri de peste 50 milioane euro, in crestere cu 13% fata de aceasi perioada din 2006, ca efect al schimbarilor in structura organizationala. Grupul Altex a inregistrat anul trecut diminuari atat pentru cifra de afaceri, cat si pentru profit. Cifra de afaceri s-a diminuat fata de 2005, cu 20% pana la 220 milioane euro.

Grupul Altex este operator al retelelor Altex si Media Galaxy. Reteaua Media Galaxy cuprinde 14 centre comerciale a caror suprafata totala depaseste 35.000 de metri patrati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Un lanț de magazine își transformă parcările în cinematografe în aer liber
Setari Cookie-uri